Після мажорного весілля Оля Полякова взялася за старе: знову показала себе з кокошником та у білій сукні

Оля Полякова кардинально змінила імідж з початком повномасштабного російського вторгнення, проте зараз на її сторінці в Інстаграмі знову з'явилися кадри, де зірка у російському кокошнику.

Українська естрадна зірка Оля Полякова не раз вражала своїх шанувальників неординарними образами та вибором головних уборів. Одним із найвпізнаваніших символів її творчого шляху став кокошник — головний убір з глибокими традиціями, які йдуть далеко не з української культури.

Зірка на початку своєї кар’єру робила ставку як раз таки на цей аксесуар, полюбляючи епатувати різними його варіаціями народ. Був у Суперблондинки кокошник з пір’я павича, плетений та навіть зі сміття. Проте, настав 2014-й рік, коли росія окупувала Донеччину, Луганщину, Крим і загравання з елементами культури рф стали вже не такими привабливими. Замість головного убору сусідок з боліт у нашої співачки з’являється пишна корона та карколомні укладки.

Оля Полякова палить кокошник на Лисій горі

Співачка, відома своїми яскравими та ексцентричними образами згодом перестала асоціюватися з цим традиційним головним убором. У 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення, поп-діва вразила світ, спаливши кокошник у знак протесту та солідарності зі своєю країною. Зробила це в ефірі популярного каналу на київських кручах.

Проте нещодавно спливла публікація, яку зробила сама Оля на сторінці в Інстаграмі. Відео зроблено для дуетного треку “Love is Blue”, який співачка записала разом із шведським поп-гуртом Army Of Lovers. Відеоряд містить архівні кадри з творчості Полякової та музикантів зі Швеції. Серед них багато нарізок з вінтажних кліпів, в тому числі і нашої зірки. Артистка зазначила, що робили цю відеоілюстрацію фанати.

Оля Полякова знову повернулася до теми кокошників у своїй творчості

У коментарях думки прихильників розбіглися:

  • “Який сенс вкладений в цей відеоряд?”
  • “Класний кліп!”
  • “Мій улюблений гурт з дитинства з улюбленою співачкою”
  • “Продалась”

Популярне

Подібні новини