Цей секретний прийом використовую під час смаження млинців: виходять “прозорими” і не прилипають. Рецепт

Смачними млинці бувають лише в тому разі, якщо їх правильно приготувати. Пропонуємо ознайомитись із простими порадами досвідчених кулінарів, які точно вам допоможуть.

Головний секрет приготування тоненьких, буквально “прозорих” млинців полягає у правильному рецепті та дотриманні всіх порад від його авторів. Так, варто вам порушити пропорції продуктів для приготування тіста, як ви одразу зіштовхнетесь з однієї з найпоширеніших і неприємних проблем. Ваші млинці або будуть “товстими”, або ж прилипатимуть до пательні, тому ви не зможете їх спокійно приготувати. Отже, розповідаємо про головні поради та додаємо секретний рецепт!

Кулінари розповіли про основні секрети, які дозволяють приготувати млинці смачними й тонкими
Кулінари розповіли про основні секрети, які дозволяють приготувати млинці смачними й тонкими

Інгредієнти:

  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 склянка молока;
  • 1 яйце;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 1 столова ложка рослинної олії.

Спосіб приготування:

Для початку в мисці з’єднайте борошно та сіль. В іншій мисці збийте яйце, додайте туди молоко та рослинну олію. Добре все змішайте. Поступово влийте рідку суміш у сухі інгредієнти, постійно перемішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. Перемішуйте утворену суміш, поки тісто не стане однорідним. Залиште його на 15-20 хвилин, щоб воно “відпочило”, а всі інгредієнти між собою добре перемішались.

Розігрійте сковорідку на середньому вогні та додайте трішки рослинної олії для змащування поверхні. Ополоником налийте невелику кількість тіста на середину сковороди та “розженіть” його у коло, формуючи тоненькі млинці.

Смажте млинці до золотисто-коричневого кольору з обох сторін (це зазвичай займає приблизно 1-2 хвилини з кожного боку). Повторюйте процес, поки все тісто не буде використане. Ніякого особливого секрету немає. Головне – дотриматись рецептури та не перевертати млинці занадто рано. Коли випічка недостатньо приготувалась, у процесі перевертання вона може порватись.

Як правильно готувати смачні й тоненькі млинці в домашніх умовах, щоб вони не прилипали
Як правильно готувати смачні й тоненькі млинці в домашніх умовах, щоб вони не прилипали

Подавайте тонкі млинці з вашими улюбленими начинками, як от, наприклад, мед, сир, ягоди або шоколад. Цей рецепт дозволить вам насолоджуватися легкими та надзвичайно смачними млинцями, які буквально світяться. Насолоджуйтеся смачною стравою!

Популярне

Подібні новини