Не бізнесмен, не мільярдер: телеканал СТБ оголосив, хто став новим “Холостяком” — захисник Олександр “Терен”

Телеканал СТБ оголосив героя нового сезону проєкту "Холостяк". Тепер головним нареченим країни став Олександр Будько, захисник з позивним "Терен".

З тремтінням серця та очікуванням на нові емоції зворушення, телеканал СТБ відкриває завісу свого найочікуванішого реаліті — “Холостяк”. Але цього разу героєм став не той, хто стоїть за кермом великого бізнесу або керує фінансовими потоками. На сцену виходить чоловік іншого складу характеру та долі: захисник, ветеран, громадський діяч та просто яскрава особистість — Олександр “Терен” Будько.

Пан Олександр не носить костюми бізнесмена, але у найвідповідальніший час для країни він одягнув бронежилет. Його життєвий шлях — це не лише історія про труднощі та випробування, які випали на долю кожного захисника своєї країни. Він — автор книги “Історія впертого чоловіка”, де зібрав свої спогади та думки про військову службу та життя після неї.

Холостяк 2024: новим нареченим став захисник Олександр Терен

Не перший раз Олександра Будька можна побачити у таких великих проєктах. Він є активним учасником національної збірної Invictus Games, де військові відновлюють свої сили та демонструють волю до перемоги.

Також новоспечений головний наречений країни не так давно презентував на платформі Youtube серію ревізій українських міст на предмет доступності для людей з інклюзією.

Про те, що цього разу “Холостяк” вибрав саме Олександра “Терена” Будька, стало великим сюрпризом для глядачів. До цього проєкту зазвичай запрошували представників різних сфер бізнесу та громадськості. Наприклад, у 12-му сезоні героєм став бізнесмен Алекс Топольський. Але вибір зроблений, і тепер перед нашим захисником стоїть завдання — знайти своє кохання серед численних учасниць.

Популярне

Подібні новини