Завжди у свою шафу ставлю тарілочку рису: дуже незвичайні хитрощі господинь, у яких повний порядок вдома

У пошуках рішень для гардеробу, ми натрапили на кілька незвичайних, але дієвих ідей, які допоможуть нам максимально використати простір і зробити нашу шафу запашною.

Всі ми стикалися з тим, що в пошуках потрібної речі доводиться переривати всю шафу, особливо якщо речі одного кольору знаходяться в одному стусі. Рішення просто: чергуйте свої речі за кольорами! Наприклад, розміщуйте темний светр поверх світлого. Чергування одягу за кольором у шафі полегшить пошук потрібної речі. Такий метод робить пошук набагато зручнішим. Просте та ефективне рішення для акуратного та організованого гардеробу.

Експерти назвали кілька лайфхаків, які допомагають зробити побут більш зручним
Експерти назвали кілька лайфхаків, які допомагають зробити побут більш зручним

Натуральний цитрусовий ароматизатор для вашої шафи

Залежні речі в шафі іноді починають неприємно пахнути, і це може бути справжньою проблемою. Знайшли дуже просте рішення! Усі  із задоволенням їдять апельсини, а потім використовуємо шкірку для створення натурального ароматизатора. Апельсинова шкірка в марлі – натуральний ароматизатор у шафі. Просто загортаємо її в марлю та кладемо на поличку у шафі. Результат – приємний цитрусовий аромат, який робить наші речі завжди свіжими та ароматними. Просте та ефективне рішення для збереження приємної атмосфери в гардеробі!

Розвішуємо одяг за правилом: від короткого до довгого для більшого простору

У шафі, як правило, є простір під поперечиною, який можна і потрібно використовувати. Але часто через речі, що висять на цій перекладині, це місце залишається невикористаним. Щоб максимально раціонально заповнити цей простір, ми застосовуємо просте правило: вішаємо речі від короткого до довгого.Таким чином, короткі речі знаходяться вище, а довгі – нижче. Таким чином можна зберігати в шафі пилосос.

Зберігання постільної білизни у наволочках

Щоб додатково оптимізувати використання простору в шафах і уникнути втрати простирадла від наволочок, використовуємо простий і розумний метод – зберігання постільної білизни у наволочках. Постільна білизна зручно зберігати у наволочці. Замість того, щоб намагатися щоразу знайти відповідне простирадло, просто складаємо комплекти білизни всередину наволочок, попередньо пропрасувавши постіль паровою праскою. Це дозволяє легко і компактно зберігати постільну білизну, а також робить її пошук і зміну білизни швидкими.

Господарське мило – головний захисник шафи від молі

Моль може стати справжнім лихом для вашого одягу та текстилю. Не хвилюйтеся, у вас вдома швидше за все є потужний захисник – господарське мило! Як це працює: просто помістіть кілька шматочків господарського мила у вашу шафу, між речами. Мило випромінює запах, який відлякує міль.

Рис в шафі

Це корисий продукт для вашого гардеробу, тому що іноді шафи також можуть мати проблеми з вологістю. Можливо, у вас у будинку трохи вологе повітря, або ви поклали у шафу одяг після прання, яке ще не зовсім висохло.
Волога в шафі може призвести до того, що ваш одяг матиме неприємний затхлий запах. Можна просто поставити в шафу миску з рисом.

Популярне

Подібні новини