Збираю по 13 кг з куща, бо в червні підливаю в картоплю це добриво з маминої записки: ефект вище всіх похвал

Існує кілька хороших засобів для картоплі, які, якщо об'єднати їх між собою, можуть дати неймовірний ефект у вигляді великої та смачної картоплі.

Одним із цих засобів є калієва селітра. Вона здатна стимулювати зростання картоплі та  зміцнювати коріння посадок, активізувати захисні механізми рослин, стійкість до посух та перепадів температури.

Селітра у рази прискорює фотосинтез, за ​​рахунок чого врожай дозріває набагато швидше у більш холодних регіонах. Також калієва  селітра сприятливо впливає  на зростання зеленої маси, покращує вид рослин та плодів, а також  збільшує обсяги врожаю та термін зберігання.

Ще одним супер засобом є борна кислота. Цей засіб здатний зміцнювати  імунітет картоплі, покращувати смак бульб та  допомагати картоплі нормально розвиватись.

Зазвичай, коли рослині не вистачає бору, її  листя починає світлішати, згортатися, черешки починають рожевіти, а точка зростання  чорніти і засихати, стебла стають ламкими, а пагони виростають слабкими та тонкими. Частіше  всього такого підживлення потребує картопля, яка росте на вологих, заболочених, глинистих ґрунтах.

Експерти розповіли, чим підживити в червні картоплю для потужного врожаю
Експерти розповіли, чим підживити в червні картоплю для потужного врожаю

До того ж, картоплю дуже корисно обробляти.  бітоксибацилін. Даний засіб є помічником для картоплі у боротьбі з  комахами-шкідниками, такими як колорадський   жук, совка, моль і павутинний кліщ.

Препарат створений  на основі спор бактерій, які здатні виділяти ендотоксин та екзотоксин, за рахунок чого відбувається пошкодження кишечника, що призводить до загибелі комах. І перевага цього засобу в тому, що воно абсолютно нешкідливе для людей та тварин.

І як ми говорили на початку, для отримання  найкращого ефекту всі ці засоби потрібно змішати.

Для приготування поживного і в той же час, захисного підживлення вам необхідно розчинити 2 столові ложки калієвої селітри, 1/2 чайної ложки  борної кислоти та 70 грамів бітоксибациліну в  одному відрі чистої води, все ретельно перемішати  і поливати по 500 мл засобу під кожен кущ.

Популярне

Подібні новини