Додала 10 крапель чудо-засобу у відро для поливу і тепер не впізнаю кабачки: найкращий засіб для дачника

Підживлення кабачків влітку — необхідна процедура, якщо ви бажаєте отримати гарний щедрий врожай. Як це зробити з мінімальними витратами — розповідаємо у матеріалі.

Підживлення кабачків — основна процедура влітку. Аби не роздивлятися годинами полиці з хімічними добривами та не морочитися з перегноєм, пропонуємо звернути увагу на прості та доступні аптекарські засоби. Мова піде про бурштинову кислоту.

Цей, здавалось би лікувальний від бронхіту засіб, мав би використовувати тільки для людини, але компоненти настільки виявилися корисними для рослин, що вже давно дачники скуповують її для городів. Мікроелементи повністю засвоюються рослинами, активізуючи їх вегетативні процеси, такі як зростання коренів, пагонів і листя. Вже за тиждень після застосування кущики наливаються соком та пускаються угору.

Аграрії розповіли, як виростити кабачки по 4 кіло
Городник розповів, як правильно збільшити родючість кабачків

Кабачки, підживлені бурштиновою кислотою, стають більш стійкими до хвороб та несприятливих погодних умов. Вони набувають здатності швидше засвоювати поживні речовини з ґрунту, що забезпечує їхній активний ріст і розвиток.

Для того, щоб приготувати добриво на основі бурштинової кислоти, її знадобиться всього-нічого: лише 2 грами на відро звичайної води з-під крана. Але наша порада — використовуйте все ж таки відстояну рідину, в якій немає залишків хлоридних сполук. Також краще запасати цю підгодівлю діжками, бо під кожен кущ кабачків слід залити не менше 3-4-х літрів.

Експерти розповіли про правильний догляд за кабачками у відкритому ґрунті в липні
Городник розповів, як правильно збільшити родючість кабачків

Не варто забувати, що бурштинова кислота, хоч і корисне добриво, потребує помірного використання. Рекомендується робити перерви між обробками, тривалістю в тиждень. Також небажано використовувати таку підживу для хворих на фітофтору рослин, оскільки вона не є ліками, а засобом для активного росту та розвитку.

Популярне

Подібні новини