Не треба думати, пора запасатися: взяла одразу 5 пачок цих огірків. Універсальний сорт! І в банку, і в салат

Якщо вже вирощувати огірки, то такі, щоб добре смакували і в салаті, і в банці, погоджуєтесь? Редакція сайту "Добрі новини" знайшла цікавий універсальний сорт для вас.

Город — наш головний годівник і так же ж хочеться менше морочитися з овочами та виростити справжні універсальні сорти, з якими б було мало проблем. Якщо вже і говорити про огірки, то однозначно варто звернути на різновид “Артист F1”.

Цей гібрид поєднує в собі відмінну врожайність, універсальність вирощування та високу стійкість до хвороб, що робить його ідеальним для будь-яких умов. Як для теплиць, так і для відкритого ґрунту. А перший врожай ви отримаєте вже через 40-43 дні після посадки. Чи це не мрія для дачника?

Експерти розповіли, як приготувати ідеальне добриво для огірків у відкритому ґрунті
Городники назвали універсальний сорт огірків, який варто висадити у 2025

Але давайте все за порядком.

Однією з ключових переваг цього сорту є його самозапильність і відсутність потреби у великому догляді. Дуже рідко “Артист” утворює бічні неплодючі пагони. Ще одна важлива риса — це здатність рослини регенерувати після стресових умов. Незалежно від того, чи ви зіткнулися з нестачею вологи або екстремальною спекою, цей огірок швидко відновлює свої сили та продовжує активно родити.

Його плоди — це справжній еталон корнішонів. Однорідні, рівні, з грубими горбками і насиченим темно-зеленим забарвленням, вони не лише виглядають апетитно, але й зберігають свіжість і смакові якості навіть після дозрівання, не жовтіючи.

Завдяки цьому дієвому лайфхаку мої огірочки плодоносять цілий рік – ось що всього лише потрібно зробити
Городники назвали універсальний сорт огірків, який варто висадити у 2025

Ще один важливий аспект — це висока врожайність. На одному квадратному метрі можна зібрати понад 20-25 кг огірків, що робить цей сорт надзвичайно продуктивним. На смак плоди солодкуваті, не гірчать та будуть відмінно смакувати як у салатах, так у закусках, соліннях, консервації. Для квашення — також підходять і легко ферментуються.

Популярне

Подібні новини