“Солю” шкарпетки морською сіллю – чоловік як побачив, ледь не покрутив біля скроні, а дарма. Секрет дієвий!

Майже всі, хто коли-небудь чув про засолювання шкарпеток, дивуються цьому цікавому факту. Адже сама ідея на перший погляд здається дуже дивною. І мова йде зовсім не про прання.

Розповідаємо, навіщо деякі досвідчені господині засипають сіль у шкарпетки.

Навіщо ж деякі господині солять шкарпетки?

Як виявилося, це допоможе створити вам дуже корисний засіб, який допоможе тримати ноги в теплі в холодну пору року. Це стане чудовою профілактикою застуди та загалом покращує стан здоров’я.

Адже за словами фахівців, солоне середовище в шкарпетках може імітувати морський клімат, в якому містяться мікроелементи, такі як йод, калій, магній та інші, необхідні для здоров’я та гарного сну. Також, солоне середовище може допомогти пом’якшити та зміцнити шкіру стопи.

Щоб скористатися цим ефективним методом, підготуйте пару чистих шкарпеток із натурального матеріалу. Після цього візьміть кілька ложок морської солі і за допомогою ступки подрібніть її. Можна також використовувати кавомолку.

Вивертаємо шкарпетки, обробляємо їх сіллю та повертаємо назад.

Завдяки цій маленькій хитрості від бабусі мої ніжки завжди в теплі! Знадобляться шкарпетки і морська сіль
Завдяки цій маленькій хитрості від бабусі мої ніжки завжди в теплі! Знадобляться шкарпетки і морська сіль

Після цього можна сміливо використовувати їх за призначенням і відправлятися спати. Якщо ви хочете досягти більш потужного зігрівального ефекту, перед використанням прогрійте їх за допомогою грілки.

Порада:

Крім солі, можуть використовуватися і такі засоби:

Гірчичний порошок, який допомагає сприяти покращенню кровообігу та зменшенню симптомів застуди.

Імбир, який містить у собі безліч корисних мікроелементів, які допомагають зміцнити імунну систему та запобігти застудним захворюванням.

Хрін, що використовується для поліпшення кровообігу, зменшення набряків, а також зниження температури при застуді.

Цибуля з часником – сирі цибулини або головки часнику допомагають боротися з бактеріями, покращують дихання та зменшують ризик розвитку простудних захворювань.

Проте, слід зазначити, що використання цих методів не є науково підтвердженим і перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Популярне

Подібні новини