ТОП-5 найромантичніших знаків зодіаку: порівняння знаків по характеру та особистим якостям

Всім час від часу хочеться романтики, а хтось постійно її випромінює. Чи є серед вас є несамовиті романтики, або навпаки ті, які приховують її?

Проаналізувавши усі знаки зодіаку та їх характер, ми зробили підбірку знаків, які є найроматичнішими натурами. Хто зна, можливо, саме вам пощастило вийти заміж за одного з таких?

 

5.Овен

Нав’язливий романтик. Завжди хоче з вами поговорити про все, навіть якщо розмова сама по собі не має сенсу. Завжди буде вас захищати та дивувати романтичними подвигами. Але він завжди хоче бути правий у всьому, тому не раз буде сперечатися з вами, якщо вам щось не сподобається. Овен дуже власна натура, тому буде ревнувати до всіх і всього, але все одно кохатиме вас більше, ніж себе.

4.Близнюки

Розумний романтик. Хоче кинути виклик вашому розумінню романтики, а також буде випробовувати ваш темперамент. Завдяки цьому у вашій парі завжди буде захоплення і взаєморозуміння. Йому завжди хочеться чогось нового, тому не дивуйтеся, що сьогодні ви вечеряєте в ресторані, а завтра – замовляєте квитки на інший континент щоб привести там один вечір.

Романтична вечеря яку може влаштувати ваш партнер
Романтична вечеря яку може влаштувати ваш партнер

3.Скорпіон

Раціональний романтик. Точно знає, що потрібно робити. Часом буває загадковим і таємничим, а деколи відкритий веселун. З таким партнером не буде сумно, особиво в романтичних справах. Вони вміють дивувати букетом квітів серед важкого робочого дня, або ароматною вечерею вдома при свічках.

2.Рак

Захоплюючий романтик. Хоче чесності в розмові. Неважливо, на скільки серйозна чи дивна розмова – йому важливо чути тільки правду. Раки вміються стровити романтику навіть поседед сміттєзвалища. Любить домашній спокій, тому будьте готові до щоденного релаксу або приємного масажу при свічках.

Домашня вечеря при свічках
Домашня вечеря при свічках

1.Риби

Розуміючий романтик. Буде приймати усі ваші недоліки та з розумінням ставитись до ваших поганих звичок в надії на те, що ви це оціните і будете робити так само. Для риб головне – спокій душі, вони будуть вас вихваляти у всіх ваших починаннях. А романтика – це головний інструмент для підкорення вашого серця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини