Місячне затемнення 8 листопада 2022 року: як воно впливає на людей і що буде після закриття коридору затемнень

Великий потік енергії проходив через нас весь цей період, який закінчується 8 листопада. Що робити в цей день і після коридору затемнень: невже це кінець?

Для когось період коридору затемнень пройшов безслідно, а якихось знаків зодіаку помітно зачепили події, що відбувались під час цього періоду. Цей коридор був ідеальним періодом, щоб позбавитись від непотрібних речей в своєму і трасформуватись в нове життя.

8 листопада відбудеться Місячне затемнення, яке, нарешті, закриє цей коридор затемнень в 2022 році. Цей день може здатися напруженим як в роботі, так і в особистому житті. Повна фаза затемнення триватиме близько однієї години, а загальна тривалість події – більше шести годин.

Місячне затемнення 2022 року
Місячне затемнення 2022 року

Рекомендації для сьогоднішнього дня:

  • Не ризикуйте з фінансами та не вступайте в конфлікти;
  • Звільніть себе від речей, які вам не потрібні. Викиньте весь старий мотлох з квартири, якщо досі цього не зробили;
  • Якщо ви емоційна людина, то вас може “штормити” від емоцій всередині себе, потрібно заспокоїти себе та не наражатись на негатив;
  • В цей день до вас прийдуть відповіді на всі питання, яких ви не могли отримати вже давно.

Після Місячного затемнення вам слід зробити висновки. Що відбулося в період з 25 жовтня до 8 листопада, чи пройшли ви бажану трансформацію. Всі негативні емоції покинуть вас, все нове тільки починається, потрібно це прийняти.

Перегляньте свої погляди на сім’ю, фінанси, друзів та інше. Ви повинні зрозуміти, що життя одне і витрачати свій час на людей, або роботу, яка не приносить задоволення, робить вас заручником обставин, від яких ви хочете позбутись, але боїтеся вийти з зони комфорту. Якщо ви вдало пройшли період трансформації, то не побоїтеся сказати правду тим людям, які на неї заслуговують, позбутися тієї зони комфорту, яка тримає вас на місці і рухатися далі в світле майбутнє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини