Нова подія в астрології: як відкриття молодого місяця 24 листопада вплине на знаки Зодіаку

Під час перебування Марсу в ретроградному русі, починається новолуння. Як воно вплине на знаки Зодіаку, чи варто прислухатись до внутрішнього голосу?

Молодий місяць починається 24 листопада у знаці Стрільця та несе деяким зі знаків Зодіаку успіх у цей магічний період.

Кому чекати на білу смугу в житті

Рак

Цим знакам дуже довго мучали нерви, здавалося, що перешкоди незкінченні та життя в проблемах назавжди залишиться таким. Не вішайте носа, Раки! Перед новим роком доля приготувала для вас подаруночок. На вас чекають нові знайоства, що принесуть користь та успіх, а також можливість нарешті заробляти непогані кошти на улюбленій справі.

Стрілець

Так як новолуння відбувається у вашому знаці, то це не дивно, що біла смуга починається саме у вас. На вас чекає розвиток у вашій кар’єрі, можливо, вас підвищать, або ваше хобі почне приносити вам значно більший заробіток. Вам давно пора розкрити таланти, які надійно сховані за семи дверима вашої душі.

Ставтесь до всього відповідально
Ставтесь до всього відповідально

Овен

Ваше моральне становище бажало кращого, так? Тепер у вас є можливість це все виправити, адже зірки стануть так, що новий місяць освітить вам дорогу до щастя. Також, у вас буде можливість зробити неочікувану дорогу покупку, про яку ви мрієте вже давно.

Близнюки

Щодо вас – ви підніметесь на ще одну кар’єрну сходинку, ваш заробіток буде рости. Ваші плани та мрії неодмінно здійняться і на вас чекатиме участь у якось великих робочих проєктах. Можливо, вас відправлять по роботі за кордон, або щось типу такого. Вам потрібно набратись терпіння і впустити в своє життя довгоочікуване добро.

Скорпіон

Зірки вже не раз пророкували вам фінансовий успіх, а тепер це підкріпить і новий Місяць з 24 листопада. На вас чекає успіх у продажах, якщо ви маєте в планах якийсь такий проєкт. Також знайдеться час для подорожей та ділових зустрічей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини