Гороскоп на 28 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у понеділок

Гороскоп на 28 листопада 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 28 листопада 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня – “Десятка пентаклів”.

Дайте собі змогу насолодитися тим, що маєте, адже на роботі вас наслідують та поважають. А в стосунках тарологи радять вам не починати сварки та дати можливість вийти на новий етап.

Телець

Ваша карта дня – “Закохані”.

Зупиніться та подумайте над тим, що ви відчуваєте. Карти Таро радять вам нарешті обрати те, над чим довго вагаєтесь. А під час праці слідуйте за долею, не опираючись — вона знає куди вас треба направити.

Близнята

Ваша карта дня – “Диявол”.

На вас чекають різноманітні спокуси. При цьому на роботі ви зіштовхнетеся зі складнощами, які будуть вас випробовувати. А в стосунках тарологи радять бути більш пристрасними.

Рак

Ваша карта дня – “Двійка пентаклів”.

Знайдіть баланс та гармонію. На роботі надаєте перевагу новому проекту, а емоції і почуття контролюйте трохи краще.

Двійка пентаклів
Двійка пентаклів

Лев

Ваша карта дня — “Четвірка жезлів”.

Ваш зоряний час для співпраці настав. Однак, у стосунках надайте перевагу балансу між розумом та емоціями. А на роботі тарологи радять вам у цей день уважно перевіряти договори перед підписанням.

Діва

Ваша карта дня – “Колісниця”.

Не опирайтесь змінам. 28 листопада тарологи радять вам відправитися у маленьку подорож з коханим або коханою. Також не дивуйтесь відрядженням на роботі.

Терези

Ваша карта дня – “Двійка мечів”.

Не бійтеся зробити перший крок, адже ви усвідомлюєте, що треба робити, тому дійте. Але будьте обережними в стосунках, адже вам можуть зробити боляче.

Скорпіон

Ваша карта дня – “Справедливість”.

Ретельно придивіться до всіх сфер у вашому житті. Обдумайте чи варто та навіщо вам продовжувати стосунки з коханою людиною. А на роботі слідуйте за мудрим начальником.

Карта Таро для скорпіона на 28 листопада
Карта Таро для Скорпіона на 28 листопада

Стрілець

Ваша карта дня – “Паж мечів”.

Закінчіть з усіма негараздами. Також досить робити в стосунках боляче коханій людині. Однак, на роботі проявіть твердість та відстоюйте свою позицію.

Козоріг

Ваша карта дня – “Лицар пентаклів”.

Зосередьтеся на нових методах заробітку. Зверніть увагу на своє бажання жадоби в стосунках. Також додайте трохи сміливості на роботі, аби рухатися кар’єрними сходами.

Водолій

Ваша карта дня – “Дев’ятка кубків”.

Дайте собі час відпочити та насолодитися виконаним. Якщо в стосунках у цей день вам слід розслабитися, то на роботі — не зупиняйтеся та рухайтесь далі.

Риби

Ваша карта дня – “Трійка мечів”.

Підготуйтеся, адже в цей день вам буде дуже важко. На роботі будуть різноманітні складнощі, а в стосунках може з’явитися хтось зайвий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини