Гороскоп на 30 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у середу

Гороскоп на 30 листопада 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 30 листопада 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня – “Сімка кубків”.

Не поспішайте за всім, а зосередьтесь на чомусь одному: у стосунках та роботі оберіть одну ціль та мету.

Телець

Ваша карта дня – “Четвірка мечів”.

Зупиніться та насолодіться відпочинком: у стосунках можете взяти паузу, якщо цього потребуєте, а на роботі приділіть час відпустці.

Близнята

Ваша карта дня – “Повішений”.

Передивіться власне ставлення до ситуації, а в стосунках уважно придивіться до свого партнера. На роботі не перенавантажуйтесь.

Карта Повішеного
Карта “Повішений”

Рак

Ваша карта дня – “Диявол”.

У ваших стосунках варто ретельно подумати, чи піддаватися спокусі. Але на роботі її не слід уникати.

Лев

Ваша карта дня — “Шістка жезлів”.

Ваші здобутки та досягнення бажаного близько, але вам варто почати діяти рішучіше. У любові, зокрема. А на роботі направте свій творчий порив у правильне річище.

Діва

Ваша карта дня – “Четвірка кубків”.

Дають — беріть. Це ваш девіз на 30 листопада. У стосунках обдумайте те, що робите, а на роботі зверніть увагу на інші можливі варіанти.

Терези

Ваша карта дня – “Імператриця”.

Настав період для розвитку та нового: вийдіть на наступний етап у стосунках, а на роботі приділіть час та увагу чомусь новому. Також ліпше втриматись від необдуманих та дорогих покупок, а гроші відкладіть про всяк випадок.

Скорпіон

Ваша карта дня – “Башта”.

Зміни у вашому житті в цей день можуть принести вам біль, особливо у стосунках. А на роботі варто потурбуватися про гарний фундамент.

Карта Таро "Башта"
Карта Таро “Башта”

Стрілець

Ваша карта дня – “Лицар мечів”.

Відкиньте страх та рухайтесь уперед. Будьте сміливіші в стосунках, а на роботі не бійтесь подивитися перешкодам в обличчя.

Козоріг

Ваша карта дня – “Двійка мечів”.

Не бійтесь зробити перший крок, адже вам відомо, як діяти. У коханні проявіть сміливість та не бійтеся захистити своє серце.

Водолій

Ваша карта дня – “Паж жезлів”.

Вашою сильною стороною є інтелект, тому тарологи радять у стосунках проявити саме його. А на роботі ваш професіоналізм оцінять доволі гідно.

Риби

Ваша карта дня – “Паж пентаклів”.

Докладіть максимум зусиль для досягнення нових здобутків, тому в стосунках ви можете очікувати більшого, а на роботі дійте сміливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини