Любовний гороскоп на грудень 2022: хто зі знаків знайде своє кохання, а хто втратить

Останній місяць року приносить багато нових подій. Потрібно закінчувати всі свої справи, щоб у новому році ви були готові до всього. Що принесе вам кохання у грудні?

Що підготував грудень 2022 року для знаків Зодіаку у сфері кохання?

Овен

Овнам слід чекати змін у коханні. Ваші стосунки зайшли у глухий кут, ви вже не отримуєте такого задоволення, як раніше. Вам пора поставити крапку, або знову все обговорити і прийти до спільного рішення.

Телець

З вашими стосунками у грудні все складається найкращим чином. Не забувайте дякувати своїй другій половинці за те, що вас підтримують завжди і всюди.

Ваще кохання буде міцнішим
Ваще кохання буде міцнішим

Близнюки

Грудень пророкує вам щире кохання, яке вже зачекалося на вас. Можливо, це той самий шанс, якого ви давно чекали? Зірки пророкують, що ви підете у 2023 рік з новим партнером, який зробить вас найщасливішою людиною.

Рак

Поговоріть зі своїм партнером чесно. У ваших стосунках є те, що вас не влаштовує, тому поговоріть про це, щоб не робити конфлікти на пустому місці. Можливо, новорічну ніч ви проведете окремо.

Лев

Ваші стосунки відходять на другий план. Грудень – саме той час, щоб заводити нові знайомства з друзями, які можуть стати вашити вірними союзниками на довгі роки життя. Ваща друга половинка може трішки зачекати.

Діва

У вашому житті буде любовний трикутник, відразу два партнери хочуть будувати з вами стосунки. Будьте уважними, за двома зайцями не побіжиш, зробіть вибір і не травмуйте обох своїми обіцянками.

Терези

Якщо у ваших стосунках багато сварок, які вже немає сил терпіти, тоді потрібно розійтись. На вашому шляху ще буде багато пригод та закоханостей, а нерви потрібно берегти.

Скорпіон

Присвятіть пів місяця для себе. Підготуйтеся до святкування Нового року, де ви будете, з ким, як та коли. А потім поговоріть з другою половинкою про ваші почуття і зробіть романтичний вечір.

Романтика - завжди добре
Романтика – завжди добре

Стрілець

Якщо ваша кохана людина дає вам поради стосовно вашої діяльності – слухайте і робіть так, як вам кажуть. У грудні ваша друга половинка буде вашим повним взаєморозумінням, це хороший варіант, щоб зміцнити стосунки.

Козеріг

Якщо ваше кохання не дає вам розвитку і тягне вас на дно, тоді вибір очевидний. Не потрібно гаяти на нього час. Відстань може зіграти дуже злий жарт, який не сподобається нікому з вас.

Водолій

Після всіх випробувань та мук, ваша доля подарує вам щире кохання. Більше не потрібно буде бігати за тими, хто не звертає на вас увагу. Кохання самостійно постукає вам у двері.

Риби

У вас є всі шанси, що ваша друга половинка стане вашим партнером до кінця життя. Так, вас чекає щасливий кінець, як у фільмах про кохання. Для цього потрібно прикласти певних зусиль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини