Гороскоп на 10 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у суботу

Гороскоп на 8 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 8 грудня 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня — “П’ятірка жезлів”.

На вас очікують різного роду змагання. А в суботу перед вами постане незвичне завдання, що радше нагадуватиме боротьбу. Насправді це життєва перевірка, тому докладіть до її проходження максимум зусиль.

Телець

Ваша карта дня — “Верховна жриця”.

Зачекайте, адже скоро справи самі набудуть потрібного вам напрямку. Тому 10 грудня у вас є високі шанси отримати підказку згори.

Близнята

Ваша карта дня — “Місяць”.

Ви постанете перед протилежними емоціями, адже перед вами будуть нові та важливі виклики. Якщо почнете сумніватись, то не переживайте, адже життя доведе вам незабаром, що ви все робите правильно.

Рак

Ваша карта дня — “Світ”.

Події для вас завершаться, як не можна краще. Тому рухайтесь далі, а здобуті знання та навички знадобляться вам у майбутньому.

Лев

Ваша карта дня — “Паж кубків”.

У вас виникне можливість насолодитися тим, чого не вистачало раніше: приємною зустріччю чи розмовою тощо. А для того, щоб досягти успіху, розберіться з власними бажаннями.

Карта "Паж кубків"
Карта “Паж кубків”

Діва

Ваша карта дня — “Сімка мечів”.

Придивіться до свого кола спілкування. Чи це ті люди, що вам потрібні? Вам варто розібратися та зрозуміти з ким продовжувати справу, а кого викреслити зі свого життя.

Терези

Ваша карта дня — “Четвірка мечів”.

Вам варто трохи видихнути та збавити темп. Ви забагато працювали, тому нарешті настав час для омріяного відпочинку.

Скорпіон

Ваша карта дня — “Закохані”.

Протягом дня вас супроводжуватимуть романтичні емоції та відчуття. А 10 грудня стане для вас цікавим днем, тому насолодіться ним на повну.

Стрілець

Ваша карта дня — “Король денаріїв”.

Чи не робили ви протягом останнього часу фінансових вкладень, у яких невпевнені? Якщо так, то варто забрати ці гроші, аби не втратити їх.

Козоріг

Ваша карта дня — “Колесо фортуни”.

Перед вам постане важливий вибір. Доля підкаже вам, як слід робити, та винагородить за гарну працю. Також на вас чекатимуть приємні сюрпризи.

Карта "Колесо фортуни"
Карта “Колесо фортуни”

Водолій

Ваша карта дня — “Смерть”.

Закінчиться щось важливе для вас. Це можуть бути навіть стосунки. Однак, ставтеся до цього не як до втрати, а як до початку чогось нового, адже завершиться те, що давно себе вичерпало.

Риби

Ваша карта дня — “Туз мечів”.

У вас виникне сьогодні щось дуже важливе та вагоме. А до того, що раніше потроху змінювалось, докладіть зусиль, адже це нове грандіозно вплине на ваше життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини