Гороскоп на 14 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у середу

Гороскоп на 14 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 14 грудня 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня — “Туз денаріїв”.

Удача буде на вашому боці. На роботі обирайте те, що допоможе здійснити довгострокові плани. Наприклад, варто розпочати працювати над довготривалим проєктом, що ви весь час відкладали.

Телець

Ваша карта дня — “Вісімка мечів”.

Вам слід трохи затягнути пояс у цей день. Ви стикнетесь з певними обмеженнями 14 грудня, однак, не бійтесь рухатись далі.

Близнята

Ваша карта дня — “Лицар кубків”.

Контролюйте свої почуття. Але не закривайте їх, а навпаки дійдіть до глибинних відчуттів та емоцій і відкрийтесь їм.

Карта "Лицар кубків"
Карта Таро “Лицар кубків”

Рак

Ваша карта дня — “Дама жезлів”.

У цей день вам варто зробити вирішальний крок, адже ви точно знаєте, чого хочете. Також ви зіштовхнетеся цього дня з вольовою жінкою, яка відіграє важливу для вас роль.

Лев

Ваша карта дня — “Четвірка жезлів”.

Не бійтеся самовиражатися. У стосунках сміливо робіть перший крок та не бійтеся виконати якусь неприємну, але обов’язкову справу.

Діва

Ваша карта дня — “Десятка денаріїв”.

Насолодіться повним та насиченим життям і не упустіть можливості, що для вас приготувало життя. Також сьогодні гарний день для укладання якоїсь угоди.

Терези

Ваша карта дня — “Дама мечів”.

Цього дня варто позбутися того, що вас утискає. Але це варто робити в розумних межах. На вас також чекає зустріч з розумною жінкою, тому варто вислухати її уважно.

Скорпіон

Ваша карта дня — “Вісімка денаріїв”.

Цього дня вам варто показати, на що ви здатні. А вам під силу безліч вершин. Перспективи у вас грані, тому успіх гарантовано.

Стрілець

Ваша карта дня — “Шістка кубків”.

День спогадів для вас настане саме 14 грудня. Подумайте, від чого з минулого вам варто позбутися. Також найімовірніше, що ви знайдете щось загублене чи зустрінете людину, яку давно не бачили.

Козоріг

Ваша карта дня — “Десятка жезлів”.

Вам варто використати максимум дисципліни та витримки у виконанні справ. Навіть якщо на вас покладуть важке завдання, яке буде того вартим, не бійтеся прийняти його.

Таро "Десятка жезлів"
Карта Таро “Десятка жезлів”

Водолій

Ваша карта дня — “Трійка жезлів”.

Перед вами відкриється великий вибір перспектив. Використайте цей шанс, що усвідомити на що ви здатні та обрати необхідні орієнтири.

Риби

Ваша карта дня — “Туз кубків”.

Використайте удачу та зробіть рішучий крок перед прийняттям важливої ідеї. Можливо, 14 грудня ви розв’яжете стару проблему.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини