Гороскоп на 16 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у п’ятницю

Гороскоп на 16 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 16 грудня 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня — “Король пентаклів”.

Пильнуйте за своїм здоров’ям. Через погоду воно може погіршитися, а якщо ви погано почуваєтесь, то не бійтеся звернутися до лікаря.

Телець

Ваша карта дня — “Лицар мечів”.

Варто цього дня не сваритися зі своїм партнером. Навіть якщо у вас є давня образа, то стримайте її висловлювання близькій людині.

Близнята

Ваша карта дня — “Колесо Фортуни”.

Невпинно йдіть уперед, проте пам’ятайте, що життя підготувало вам певні зміни. У коханні подумайте про розвиток стосунків, а на роботі вам знадобиться запасний варіант.

Карта Таро Колесо Фортуни

Рак

Ваша карта дня — “Шістка жезлів”.

Не здавайтеся, коли ви йдете до своєї цілі. Навіть якщо вам здається, що може не вийте, то це не так. Принаймні поступово, але ви зможете отримати омріяне.

Лев

Ваша карта дня — “Паж пентаклів”.

На роботі дійте ефективніше, ніж зазвичай, адже перед вами з’явиться безліч завдань, тому діяти треба буде рішуче.

Діва

Ваша карта дня — “Шістка кубків”.

Ваше особисте життя потребує вашої уваги. Найімовірніше, ви занадто багато часу приділяєте своїй роботі, тому близькі та друзі не відчувають необхідної любові та підтримки.

Терези

Ваша карта дня — “Двійка кубків”.

Цього дня вам, як ніколи, знадобиться підтримка та любов оточення. Не бійтеся звернутися по них до близьких людей.

Скорпіон

Ваша карта дня — “Туз кубків”.

Ваше кохання та почуття розквітнуть, тому розслабтесь та насолодіться спокоєм та увагою, адже партнер докладе максимум зусиль, аби вам було приємно.

Карта Таро Туз кубків

Стрілець

Ваша карта дня — “Десятка мечів”.

Ви можете відчувати себе відчуженим та сумним, адже найімовірніше, що у ваших стосунках виникне криза, адже ви мало часу та уваги надаєте своєму коханню.

Козоріг

Ваша карта дня — “Шістка мечів”.

Вам варто навчитися пробачати чужі помилки. Ми всі люди. Тому не марнуйте час на образи та з’ясування стосунків, а обійми та любов точно будуть кращим варіантом.

Водолій

Ваша карта дня — “Туз мечів”.

Проведіть час з друзями, адже настав час для веселощів та цікавих витівок, які піднімуть ваш настрій та додадуть енергії.

Риби

Ваша карта дня — “Трійка пентаклів”.

Поки у ваші стосунки повертається пристрасть, вам варто почати плідно працювати, аби криза у фінансовому питанні не настала й для вас.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини