Гороскоп на 22 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у середу

Гороскоп на 22 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 22 грудня – Шістка пентаклів. Дякуйте за можливості, які вам дає доля. Відпустіть минуле і сміливо рухайтеся в майбутнє у всьому – від кохання до роботи.

Телець

Сімка мечів
Сімка мечів

Карта 22 грудня – Сімка мечів. Не давайте ввести себе в оману, а стосункам – стримувати у будь-яких ваших починаннях.

Близнюки

Карта 22 грудня – Королева пентаклів. Якщо у вас щось не виходить – не потрібно себе звинувачувати. Йдіть до успіху так само впевнно, як йшли до цього. У вас все вийде.

Рак

Карта 22 грудня – Двійка мечів. Ви знаєте всі ваші потаємні бажання, але боїтеся про це говорити. Відпустіть свій страх та довіртеся ситуації. Головне на сьогодні – контролювати всі ваші емоції.

Лев

Карта 22 грудня – Колісниця. Ваша робота неодмінно присене вам плоди. Якщо ви будете йти до мети, то у вас є всі шанси на хороший результат, що покращить ваше фінансове становище.

Діва

Карта Зірка
Карта Зірка

Карта 22 грудня – Зірка. Вам потрібно знайти джерело, що буде вас надихати. Подумайте над тим, що вас оточує і знайдіть те, що вам близько до душі.

Терези

Карта 22 грудня – Шістка кубків. Не забувайте про події минулого, але ще більше думайте про власне майбутнє. Вам потрібно знайти щось, що буде рухати вас вперед.

Скорпіон

Карта 22 грудня – Шістка жезлів. У вас все вийде. Ви прекрасно зі всім впораєтеся, тому що знаєте, що вам потрібно робити. Довіртеся внутрішньому голосу, що направляє вас.

Стрілець

Карта 22 грудня – Місяць. Не приховуйте нічого від вашої другої половинки. Пам’ятайте, що все таємне становиться явним за будь-яких обставин.

Козеріг

Карта 22 грудня – Туз жезлів. У вас все йде по плану. Приймайте будь-які можливості, що підвертаються на вашому шляху, навіть якщо думаєте, що буде складно.

Водолій

Карта 22 грудня – Двійка жезлів. Йдіть вперед. Навчіться пробачати не людей, що вас оточують, а самого себе. Це дуже важливо, щоб отримати бажаний розвиток.

Риби

Карта 22 грудня – П’ятірка пентаклів. Не беріть на себе багато відповідальності за все, що відбувається. Попереду складний період, потрібно себе добре налаштувати на нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини