Найбільш продуктивний час: на що очікувати від зростального Місяця, який настане вже завтра

Зростальний Місяць — унікальне астрономічне явище, яке несе за собою безліч різних можливостей, про які не тільки варто знати, а до яких слід підготуватися.

З 24 грудня по 01:08 7 січня (тому рахують лише до 6 січня) почнеться цікавий етап в астрономії — зростальний Місяць. Він є особливим, адже закриває цей рік та підштовхує до нового й корисного в наступному.

Цей Молодик пройде в Козерізі та задасть темп розвитку трохи раніше зазначеної дати — 23 грудня о 12:16.

Що знаменує зростальний Місяць?

Цей період року астрологи знаменують дуже продуктивним, адже вам неодмінно пощастить. Ви зможете більше розвинутися та пройти далі в досягненні власних цілей, зрозумієте, що вам для цього необхідно та віднайдете ресурси всередині для подолання всіх перешкод і виконання поставлених завдань.

Саме цей астрономічний етап надасть вам енергії та впевненості, чим підштовхне до подальших змін.

Що підготував Молодик від 24 грудня по 6 січня?
Що підготував Молодик від 24 грудня по 6 січня?

Оскільки цей зростальний Місяць пройде саме в Козерізі, то він перейме найкращі риси цього знаку Зодіаку, які чудово впливають на розвиток кар’єри. Тому просунутися на роботі в цей астрономічний період вам допоможе навіть Усесвіт.

Астрологи радять до 7 січня усе ретельно обдумати та виставити цілі на наступний рік. А за цей час ви інтуїтивно знайдете необхідні точки опори та напрямки, що допоможуть досягти поставленого в списку цілей на 2023 рік.

А от уже 24 грудня вас супроводжуватиме ріг достатку. Тоді ви отримаєте потужний заряд енергії, який надихне вас на дії, адже всередині віднайдете особливу впевненість і сміливість. Також у цей день ваші емоції відійдуть трохи назад, завдяки чому ви будете впевнено йти до цілі.

А в останній повноцінний день цього Молодика у вас виникне стабільне емоційне тло. Тому 6 січня цілком варто висловити свої ідеї публіці та привернути авдиторію до власних проєктів.

7 січня розпочнеться період спадного Місяця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини