Гороскоп на 17 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 17 січня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта Верховної жриці
Карта Верховної жриці

Карта 17 січня – Верховна Жриця. Вам необхідно знайти гармонію всередині себе та в навколишньому середовищі. Якщо ви занадто обтяжуєте себе проблемами – візьміть вихідний.

Телець

Карта 17 січня – Четвірка жезлів. Ця карта говорить про те, що вам потрібно відпочити від самого себе. Ви занадто багато думаєте водночас про все, ваш мозок не встигає фільтрувати інформацію, що надходить до вас. Робіть невеличку паузу.

Близнюки

Карта 17 січня – Сімка жезлів. Якщо близькі люди виявилися зрадниками – зараз саме час подумати про все це. Не потрібно сумувати, візьміть себе в руки та доведіть, що ви вище цього.

Лев

Карта 17 січня – Двійка пентаклів. Вам варто бути обережними зі своїми рішеннями. Ви дуже легковажна людина і можете пожертвувати всім задля перемоги, але сьогодні це може бути не виправданою жертвою, краще цього не робити.

Діва

Карта 17 січня – Маг. Ця карта говорить вам про те, що доведеться думати головою та підключити холодний розум, а з ним – критичне мислення. Вам варто придивитись до людини, з якою у вас є почуття.

Терези

Карта 17 січня – Трійка мечів. Ви зробили вибір, який не є вам близьким, але ви піддались своїм почуттям, щоб зробити це. Якщо ви хочете закінчити щось, що не наважуєтесь зробити вже декілька тижнів – зараз саме той час.

Скорпіон

Карта 17 січня – П’ятірка денаріїв. Для вас ця карта не приносить колосального успіху, швидше навпаки. Потрібно взяти себе в руки та приготуватися до неочікуваних неприємних подій. Ви нічого не втратите, але будьте напоготові.

Рак

Таро Десятка жезлів
Таро Десятка жезлів

Карта 17 січня – Десятка жезлів. Не виняток, що ви можете бути засмученими сьогодні. Це може бути пов’язане з тим, що ви ставили занадто великі очікування на щось, що себе ніяк не виправдало.

Стрілець

Карта 17 січня – Коханці. Вас переповнює кохання, особливо в цей день. Влаштуйте романтичний вечір вашій другій половинці ,вона вже давно на це заслуговує. Ваша половинка потім вам віддячить приємним сюрпризом.

Козеріг

Карта 17 січня – Шістка жезлів. На вас чекає фінансова незалежність, якщо ви грамотно підійдете до заробітку, який підкидає вам доля, але це не означає, що не буде труднощів.

Водолій

Карта 17 січня – Десятка пентаклів. Вам потрібно перестати думати, що весь світ налаштований проти вас і почати робити щось, що буде помічене не лише вами, але й вашим оточенням. Тоді до вас прийде бажане визнання.

Риби

Карта 17 січня – Паж мечів. Вам потрібно серйозно поговорити зі своєю другою половинкою про ваші стосунки. Можливо, ви зайшли у глухий кут, або все на стільки добре, що аж підозріло? Не бійтеся говорити про почуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини