Гороскоп на 18 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 18 січня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 18 січня – Вісімка мечів. Ця карта має декілька значень. На завтра вас чекатиме така ситуація, в якій ви будете безсилими і не знатимете, що вам потрібно зробити. Не потрібно через це засмучуватися.

Телець

Дев'ятка пентаклів
Дев’ятка пентаклів

Карта 18 січня – Дев’ятка пентаклів. У вас був дуже складний минулий тиждень, це означає, що пора зробити собі бажаний вихідний. Сьогодні ви будете всім задоволені і зможете гідно відпочити вдома.

Близнюки

Карта 18 січня – Туз пентаклів. В цей день у вас почне примножуватись все, чого вам не вистачає. Добре подумайте на постарайтеся зарядити такою енергією все своє життя.

Рак

Карта 18 січня – Маг. Ви добре знаєте, як керуватися своїми емоціями, але час від часу даєте слабину. Це не страшно. У цей день вам потрібно дарувати всім людям позитивні емоції, тому ваша позиція у суспільстві закріпиться добрим словом.

Лев

Карта 18 січня – П’ятірка жезлів. Можуть бути сімейні розбірки або конфлікти. Це не означає, що ви програєте, швидше навпаки, але наберіться сил та терпіння.

Діва

Карта 18 січня – Королева кубків. В цей день прислухайтеся до порад, які ви почуєте від жінки. Так, вона розкаже вам багато нового та цікавого, якщо ви не будете робити істерику та влаштовувати великий скандал на противагу її словам.

Терези

Королева мечів
Королева мечів

Карта 18 січня – Королева мечів. В цей день ви почнете робити щось, щоб стати незалежним. А від чого саме незалежним – вирішувати лише вам. Вам давно пора вийти на новий рівень своїх можливостей.

Скорпіон

Карта 18 січня – Сонце. В цей день фортуна на вашому боці. Карта говорить про те, що сьогодні ви зможете отримати те щастя, про яке давно мріяли.

Стрілець

Карта 18 січня – Колесниця. Ця карта означає невпинний рух вперед. Не бійтеся зробити різких рухів, або сказати щось не те. Якщо ви грамотно донесете свою думку, то вас чітко і ясно зрозуміють.

Козеріг

Карта 18 січня – Шістка мечів. На вас очікують сильні зміни в кожній сфері життя. Зробіть бажаний крок на зустріч невідомим подіям.

Водолій

Карта 18 січня – Десятка мечів. Ви можете когось втратити з вашого оточення, але ці зміни лише підуть вам на краще, не переймайтеся.

Риби

Карта 18 січня – Імператор. Карта говорить про те, що всі ваші плани найближчим часом почнуть збуватися, якщо ви не будете сидіти склавши руки.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини