Гороскоп на 20 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 20 січня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Туз Жезлів
Туз Жезлів

Карта 20 січня – Туз жезлів. День обіцяє бути сміливим. Не бійтеся втілювати сьогодні в життя всі ваші давно задумані плани. Якщо ви давно хотіли почати справу – пора.

Телець

Карта 20 січня – Верховний Жрець. Не бійтеся говорити відкрито про свої почуття. Це можуть бути будь-які з почуттів: до людини, ставлення до роботи та багато іншого.

Близнюки

Карта 20 січня – Рицар мечів. Сьогодні у вас цілий день буде прекрасний настрій, від якого в інших він також буде покращуватичя. Зарядіть позитивом стільки людей, скільки зможете і це вам повернеться.

Рак

Карта 20 січня – Трійка мечів. Ви весь день проведете у роздумах про минуле та недалеке майбутнє. Вам потрібно забути всі старі образи, щоб впевнено рухатись вперед.

Лев

Карта 20 січня – Король пентаклів. Ви можете трішки відпочити від свого успіху. У вас все нагагоджується, ви будете пожинати плоди власних зусиль. Чекайте на визнання.

Діва

Карта 20 січня – Двійка пентаклів. У вас буде нестабільний день, який з самого ранку почнеться з вирішення труднощів. На вас чекає погіршення справ у фінансовій сфері та в спілкуванні з людьми.

Терези

Карта 20 січня – Четвірка кубків. Вам потрібно замислитися над невирішеними проблемами. Не виняток, що ви самі загнали себе у таке положення, тепер думайте, як викарабкатись з нього.

Скорпіон

Трійка Жезлів
Трійка Жезлів

Карта 20 січня – Трійка жезлів. Ви занадто багато від себе вимагаєте, але не можна бути хорошим у справі, яку ви зробили лише один раз. Для досягнення більшого потрібно краще старатися.

Стрілець

Карта 20 січня – Світ. Ви давно готували себе до чогось, чого спочатку навіть не хотіли. Зараз ви можете підійматися на одну зі сходинок вище і зробити перший крок на зустіч невідомому, але такому бажаному.

Козеріг

Карта 20 січня – Диявол. Гороскоп говорить вам про те, що ви повинні переглянути власні плани на життя та подумати про все ще раз. Деяким людям не місце у вашому житті.

Водолій

Карта 20 січня – Правосуддя. Карта говорить про бумеранг, який до вас обов’язково повернеться. За всі свої помилки ви будте платити не один раз, якщо не вигадаєте, як виправити ту чи іншу ситуацію.

Риби

Карта 20 січня – Дурень. Ця карта має два значення, трактуйте те, яке вам більше пасує. Ви можете отримати полегшення після якоїсь справи, яку давно не могли вирішити, або навпаки, на вас очікують труднощі у прийнятті рішення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини