Коли закінчиться війна в Україні: астрологиня назвала конкретні дати, які говорять про завершення бойових дій

Коли закінчиться війна в Україні – питання, яке турбує кожного громадянина країни та не дає спокійно спати. Астрологиня назвала точні дати на шляху до мирного неба

Астрологиня Анна Вергелес у новому прогнозі розповіла, коли почнеться процес завершення війни в Україні. Фахівчиня зазначила, що перші дати на цьому шляху вже почали справджуватись, але остаточно забути про війну українці зможуть не раніше весни 2024 року. Детальніше – читайте далі у матеріалі “Добрі новини”.

Коли закінчиться війна в Україні

Так, загалом Анна Вергелес виділила три конкретні дати, які вплинуть на процес завершення війни. Експертка зазначила, що навесні 2023 року люди відчують перший етап, а вже через рік, за найоптимістичнішим сценарієм, війна на території країни завершиться.

Астрологиня розповіла, коли в Україні закінчиться війна
Астрологиня розповіла, коли в Україні закінчиться війна

Отже, перша фаза почнеться в лютому-березні поточного року. Тоді в найгарячіших точках України продовжуватимуться активні бойові дії. З квітня почнеться друга фаза астрологічного прогнозу фахівчині. За інформацією Анни Вергелес, триватиме цей період аж до червня 2023 року. Ці місяці стануть сприятливими для дипломатичних процесів – переговори можуть принести успіх.

Втім, якщо таки згоди дійти не вдасться, то наступний етап – листопад 2023 року. Тоді, зазначає Вергелес, переговори також найімовірніше увінчаються успіхом. Кінцева дата, за астрологічним прогнозом фахівчині – квітень-травень 2024 року. Анна Вергелес розповіла, що саме на цій точці країна почне виходити з війни й воєнних дій.

Українська астрологиня виділила три основні дати на шляху до миру в Україні
Українська астрологиня виділила три основні дати на шляху до миру в Україні

Варто зазначити, що астрологія, гадання та передбачення – не підкріплюються точною наукою, а отже не дають стовідсоткової гарантії. Подану вище інформацію не слід сприймати категорично точно, але певний відсоток правдивості слів фахівчині таки залишається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини