Гороскоп на 9 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 9 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 9 березня – Зірка. Сьогодні вам пощастить зі всіма вашими справами, які ви собі придумали. Не сумнівайтеся, що ви чогось не зможете, всі перешкоди залишаються в минулому.

Телець

Карта 9 березня – Лицар жезлів. Активно рухайтеся вперед і покажіть у своїх стосунках, що ви гідні кращого. На роботі може бути підвищення.

Близнюки

Карта 9 березня – Лицар пентаклів. Оберіть ціль, до якої ви будете впевнено йти і не зупинятися. Ваша мета приведе вас до маленьких, але сильних перемог.

Рак

Карта 9 березня – Дев’ятка пентаклів. У вас вже є багато досягнень, які дуже тішать ваше самолюбство. Це добре, адже, це вас надзвичайно сильно мотивує. Не здавайтеся.

Лев

Карта 9 березня – Сонце. У вас все добре. Сьогодні ваші почуття з партнером будуть на найвищому рівні, ви будете купатись у коханні.

Діва

Карта 9 березня – П’ятірка мечів. Подивіться в минуле та зробіть певні висновки. В коханні вам можуть зробити боляче, але намагайтеся сильно не засмучуватись, попереду лише хороше.

Терези

Гороскоп Таро на 9 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 9 березня 2023 року

Карта 9 березня – Десятка жезлів. Не потрібно створювати собі проблеми з пустого місця. У стосунках киньте виклик самому собі.

Скорпіон

Карта 9 березня – Король жезлів. Покажіть свій характер у стосунках, щоб ваш партнер зрозумів, на що ви здатні. На роботі також можете показати себе.

Стрілець

Карта 9 березня – Паж пентаклів. Попереду на вас чекає щось нове. Не бійтеся заговорити про зміни у стосунках, ваша половинка здатна вас зрозуміти.

Козеріг

Карта 9 березня – Дев’ятка кубків. Ви майже досягнули бажаного, саме тому не потрібно зупинятися. Так, вам важко, але кому зараз легко? Рухайтеся вперед.

Водолій

Карта 9 березня – Колісниця. Будуть сильні зміни. Вас може закинути або в негатив, або в дуже хороші справи.

Риби

Карта 9 березня – Колесо Фортуни. У стосунках вам потрібно разом обрати мету і прагути до неї. Підтримуйте один одного і все буде добре.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини