Астрологічний коридор затемнень повертається 20 квітня: які знаки Зодіаку сильно відчують його на собі

Астрологічні події не залишають нікого байдужими, але деяким знакам Зодіаку в період чергового коридору затемнень потрібно бути обережнішими.

Місячний коридор затемнень – особлива астрологічна подія, під час якої у вашому житті можуть траплятися незвичайні та нетипові для вашої буденності події. Однак, варто дотримуватись певних рекомендацій та притримувати свої емоції, бо в цей період можна щось втратити без можливості повернути все назад. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, на кого ця подія повпливає найбільше та чому.

Коли відбудеться коридор затемнень

В 2023 році коридор проводитиметься двічі: перший раз – з 20 квітня до 5 травня, а другий – з 14 жовтня до 28 жовтня. До другого в нас ще є трішки часу, тому можна не перейматися, а-от перший коридор вже буде близько, тому будьте обережними.

Коридор затемнень 20 квітня 2023 року
Коридор затемнень 20 квітня 2023 року

Під “роздачу” потрапляють Скорпіони, Леви, Овни, Терези та Близнюки. Для цих знаків є великий ризик кардинально змінити своє життя, але не типовим способом, а дещо інакше. Якщо ви не будете робити певних речей, то залишок року буде максимально прогресивним і принесе вам фінансову незалежність.

Що не можна робити

Під час астрологічного коридору затемнень найвпливовішими днями є початок та кінець даної події. Під час “входу” в коридор затемнень перераховані вище знаки Зодіаку можуть погано спати, погано себе почувати та багато думати про своє життя саме на ніч. Астрологи не рекомендують починати нові справи в цей період, а краще приділити час вже існуючим клопотам.

  • Не варто шукати собі нову роботу або починати нові проєкти, займіться вдосконаленням того, що у вас вже є.
  • Не підписуйте документів чи важливих паперів, краще перенести це на початок травня.
  • Під час коридору у вас буде підвищена агресія, тому не варто грубити вашим близьким людям, краще просто поговорити.
  • Також варто перенести всі заплановані пластичні або будь-які інші косметичні процедури. Ви ризикуєте нашкодити собі і результат вам не дуже сподобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини