П’ять пар по знаку Зодіаку, яким не варто розпочинати стосунки: зірки кажуть, що все одно нічого не вийде

Зодіакальний гороскоп часто може попередити людину від необдуманих рішень. Дізнайтеся, кому зірки підказують тотальну несумісність та не рекомендують розпочинати стосунки.

Кохання дивне і мінливе, а стріли Амура сліпі. Проте, часто буває так, що люди помиляються у своєму виборі. Астрологи вважають, що існує ряд закономірностей, які впливають на сумісність тих чи інших пар.

Кому не варто розпочинати стосунки?

Не бачать експерти великої сумісності в Овна та Рака. Стихії — у знаків ну дуже різні, буквально протилежні: вогонь і вода. Овни більш пристрасні, а Раки — їхня повна протилежність.

Немає майбутнього і у Тельців з Водоліями. І хоч земля і вода (представниками яких є ці знаки) у природі дуже добре поєднуються, у реальному житті — все інакше. Тельці прагнуть стабільності, для них важлива передбачуваність, а Водоліїв тягне на все нове та незвичне. До всього цього, додайте різне сприйняття нормального буденного темпу — і отримаєте міцну сварку.

Гороскоп Таро на 21 квітня 2023 року
П’ять пар по знаку Зодіаку, яким не варто розпочинати стосунки

Не вийде побудувати сім’ю і в амбітних Козорогів з імпульсивними Стрільцями. Одні люблять робочу рутину, а інші — пригоди та несподіванки. Немає передумов для порозуміння у цих знаків, адже обидва достатньо вперті, аби йти на компроміси. Хоча дружити, а не будувати романтичні відносини у цих людей вийде добре.

Лев та Риби цілком можуть побудувати стосунки, навіть прозустрічатися якийсь час, але серйозного нічого в них не вийде. Занадто різний темперамент та характер. Кожен буде ставити свої потреби, почуття і бажання вище за свого партнера. А це загрожує ігноруванням іншої людини поряд.

Цих знаків Зодіаку чекатиме фінансова незалежність
П’ять пар по знаку Зодіаку, яким не варто розпочинати стосунки

Ну, а найбільшу несумісність транслюють Діви і Терези, які просто катастрофічно не підходять один одному. Романтичні Терези прагнуть легкості у відносинах, в той час, як Діви просто не можуть позбутися свого прагматизму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини