Гороскоп на 17 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 17 травня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 17 травня – Шістка Пентаклів. Якщо ви невпинно працюєте, готуйтеся пожинати плоди власного успіху. Проявіть свої професійні навички у роботі, щоб вас помітили. Ваша друга половинка задумала для вас романтичну пригоду, тому відкрийтеся та йдіть на зустріч чомусь новому.

Телець

Карта 17 травня – Лицар мечів. Ця карта означає рішучий наступ. Наступ у всіх справах, які почали. Йдіть до обраної мети, добивайтеся успіху і визнання. Не забувайте про обережність та правильно підібрану стратегію вашого плану.

Близнюки

Карта 17 травня – Десятка пентаклів. Вам давно пора у відпустку. Зробіть собі вихідний на роботі, а якщо не маєте такої можливості, то сьогоднішні проблеми вас взагалі не будуть турбувати. Вмийкате спокійну музику та релаксуйте.

Рак

Карта 17 травня – Трійка мечів. У вас нові стосунки – приділіть їм час. Не вдавайтесь до подробить минулого життя вашого партнера, це непотрібна інформація. Кохайте та будьте коханими.

Лев

Карта 17 травня – Дев’ятка жезлів. Не створюйте самі собі проблеми. Те, що ви придумали, насправді не має ніякого значення. Ваша здатність перебільшувати може зіграти з вами злий жарт, який потім важко буде пояснити.

Діва

Карта 17 травня – Двійка пентаклів. Вам пора економити кошти. Так-так, збирайте на відпустку, подарунки на Новий рік і досягіть очікуваного багансу. Ваші стосунки сповнені спокою, тому почерпніть натхнення від вашої другої половинки.

Гороскоп Таро на 17 травня 2023 року
Гороскоп Таро на 17 травня 2023 року

Терези

Карта 17 травня – Паж кубків. Не піддвайтесь власним почуттям. Ви дуже емоційна людина, тому ці емоції можуть стати на заваді і спровокувати сварку з вашою другою половинкою.

Скорпіон

Карта 17 травня – Ієрофант. Будьте уважні з документами. Вам можуть підсунути щось зовсім не те, що ви вимагаєте. Перечитуйте доровір, пильнуйте за правильністю його укладання. В стосунках вам пора розпочати новий етап. Який – вирішуйте самі.

Стрілець

Карта 17 травня – Четвірка кубків. Якщо доля щось приносить у ваше життя – прийміть з гідністю. Ваш поганий настрій не повинен впливати на ваше оточення і роботу. Якщо ви нудьгуєте, зніміть стрес звичним для вас способом, а якщо навіть ваше улюблене заняття здається вам нудним – спробуйте щось нове з другою половинкою.

Козоріг

Карта 17 травня – Вирішальний суд. Можуть згадатися ваші негативні дії у минулому. Карта Суду говорить про те, що за всі свої дії потрібно платити. Не завжди плата здійснюється грошима, будьте обережні.

Водолій

Карта 17 травня – Туз мечів. Ця карта вказує на те, що вам потрібно підключити холодний розум до вирішення всіх проблем сьогодення, що вас дуже сильно турбують. Якщо проблеми у стосунках, довіртеся інтелекту, а якщо на роботі – покажіть, що ви справжній професіонал і не дарма займаєте це місце.

Риби

Карта 17 травня – Лицар кубків. Для вас доля підготувала релакс. Якщо робота для вас не в задоволення, віддайтеся їй з легкістю і ви побачите, як швидко ви вирішуєте поставлені задачі. По завершенню дня облаштуйте для себе романтичний простір з коханою людиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини