Астролог назвав місяць, коли в Україні почнуться блекаути і не буде світла: “Сонце переходить в Терези”

Наближається осінь, а це означає, що на українців чекають нові блекаути з відключенням світла. Астролог розповів, в якому місяці слід очікувати перші відключення світла.

Осени 2022 року та взимку 2023 українцям довелося й справді нелегко. Постійні відключення світла, відсутність опалення в квартирах та будинках навчили українців по-справжньому “виживати”. За цей час ми навчилися робити свічки з підручних матеріалів, знаємо, як прогрівати квартиру за допомоги однієї лише цеглини та багато всього іншого.

Влітку ми не перейматися за світло та тепло тому, що це й так дуже тепла пора року, яка вже майже закінчилася. Українців цікавить, коли ж їм очікувати чергового відключення світла і про це вирішив розповісти відомий український астролог Влад Росс. Чоловік каже, що російський диктатор зробив закупівлю великої кількості дронів, тому українцям буде й справді не солодко.

“Він скупив стільки дронів, що наступний блекаут буде таким же, як і минулого року. 20 вересня Сонце входить в Терези, а це означає, що потрібно перейматися саме за цей період. Щоб не переплачувати потім, рекомендую всі придбати генератори вже зараз”, – каже Росс.

Влад Росс розповів, коли українцям очікувати новий блекаут
Влад Росс розповів, коли українцям очікувати новий блекаут

Також астролог додає, що на Україну буде летіти в 5-10 разів більше дронів, ніж минулого року, але ми вистоїмо і зможемо з цим впоратися не дивлячись ні на що. Крім цього, Владислав пророкує загибель російського президента до весни 2024 року. Саме в той період настане затишшя, яке дозволить українцям до кінця вибороти свою перемогу. Навіть якщо мирної угоди, яка б задовільнила українців не буде, нам передадуть достатньо велику кількість зброї для того, щоб перемогти це протистояння саме таким шляхом.

“Як тільки його не стане – війна закінчиться. Ми будемо все це розгрібати вже наступного року”, – додає Влад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини