Гадалка Марія Тиха розповіла про проблеми у стосунках Дорофєєвої та Кацуріна: “Конфлікти на фоні грошей”

Стосунки Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна не дають спокою користувачам Мережі. Одна з гадалок передбачила, як будуть розвиватися стосунки зіркової пари.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін вже понад рік будують свої стосунки. На початку літа пара зіграла таємне весілля, про що тривалий час вони не розповідали в Мережі, але така новина не дуже сподобалася певній частині користувачів соціальних мереж.

Стосунки зіркової пари для багатьох є чимось неправильним, оскільки Надя Дорофєєва покинула Володимира Дантеса, а Міша Кацурін – свою екс-дружина Дашу Кацуріну, які також почали між собою будувати стосунки. Артистів продовжують звинувачувати у руйнуванні двох сімей, але пара на ці закиди в Мережі ніяк не реагує, а навпаки: Надя все частіше публікує фотографії зі своїм коханим, щоб позлити хейтерів.

Таролог розповіла про стосунки Дорофєєвої та Кацуріна
Таролог розповіла про стосунки Дорофєєвої та Кацуріна

Неодноразово подружжю пророкували швидке розлучення, а тепер за розслідування їхніх стосунків взялася екстрасенс Марія Тиха. Дівчина на картах Таро вирішила погадати і подивитися у майбутнє зіркової пари. Дівчина переконана, що Надя щиро кохає Кацуріна, але його почуття – не більше, ніж чергова цікава гра у стосунки.

“Ці почуття щойно почалися, про це свідчить карта Паж Кубків. Слідом випадає Дурень, який говорить про те, що це все лише гра. Від Кацуріна істинних почуттів я не бачу, це просто забавляння”, – каже Марія.

Таролог каже, що в пари будуть конфлікти через гроші. Вони будуть змагатися за славу та увагу від прихильників. На думку Марії Кацурін дуже волелюбний і він не дозволить обмежувати його у спілкуванні з кимось. Надя Дорофєєва дуже привʼязала його до себе і зараз чоловік позбавлений звичних гулянок та вечірок.

“Вони розлучаться. Я не кажу, що це станеться зараз, але для цього є всі причини”, – додає Тиха.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини