Бурчалки чи модники: Яким ви будете пенсіонером по знаку Зодіаку

Гороскоп для тих людей, які хочуть дізнатися, якими вони будуть старенькими. Цей гороскоп - подорож у майбутнє. Як проживають свою пенсію різні знаки Зодіаку.

Як ви уявляєте свою старість? Затишною або активною? А що про це думають астрологи? Цей гороскоп викликає величезний інтерес, бо це наш шанс дізнатися, що буде через тисячі днів. Щось виправити, щось зробити інакше, щоб пенсія пройшла краще.

Овен

Вас чекає спокійна старість: книги, онуки, прогулянки біля дому. Успіхи минулого вже не будуть так торкати, вороги та недовіра до колег залишаться у минулому. Ви будете жити свою старість спокійно, зможете прочитати ще більше класних книжок, відкриєте для себе сучасну українську літературу.

Телець

Самотність. Пробачте, але це так. Ті друзі, яких ви вважали друзями, виявляться вовками. Де родичі? А як ви ставились до своїх дітей, братів, сестер, коли ви були маленькими? Чому ви завжди обирали тих і те, що не вартувало вашого часу… Тихі вечори: телевізор, чай та печиво Марія – ось така вас чекає пенсія. Якщо хочете це змінити? Все реально! Саме ваш знак Зодіаку сам може писати своє майбутнє, тож беріть себе в руки.

Віковий гороскоп: якою буде у вас пенсія
Віковий гороскоп: якою буде у вас пенсія

Близнюки

Подорожі з онуками, спокійне та щасливе життя. Ви ніколи не любили хизуватися знаннями чи фінансами. Ви молодець, діти будуть ставити вас у приклад. Саме Близнюки навчать онуків плавати, правильно бігати та стрибати у довжину. Саме ви будете давати онукам морозиво (поки батьки не бачать). Саме вам онуки будуть казати: “Ти, найкращий дід/ бабуся”.

Рак

Старенька бабуся, яка вдягає речі для підлітків. Так часто кажуть про Рака на пенсії. Це весело або смішно – вирішувати вам, але єдине, що хочеться сказати: молодими ви будете до кінця життя. Якими би не були цифри в паспорті, характер вирішує все.

Який знак Зодіаку буде щасливим на пенсії?
Який знак Зодіаку буде щасливим на пенсії?

Лев

Ваша пенсія буде трошки пихатою, в оточенні колег, які цінують ваш розум. Леви працюють навіть на пенсії, тому не чекайте на спокійну старість. Вам подобається відчувати себе потрібним. І це ніколи не закінчиться.

Діва

Пенсія Дів не завжди схожа на пенсію, це чудові яскраві подорожі, події, що збирають за столом всю родину. Іноді ви любили злитися на дрібнички, але на пенсії вже зрозумієте, як вам пощастило у житті. Вас завжди любили батьки, ось так і ви, будете відчувати неймовірно сильну щиру любов до своїх дорослих дітей та маленьких онуків.

Терези

Перейматися та думати про філософію життя. Терези, це девіз для вас-пенсіонерів. Ваші думи так і не доходять до дій. Ви знаєте, як потрібно? Знаєте, але не робите це. Слова – це нуль, коли вони не стали діями. Тільки дії змінюють світ. Ніколи не пізно.

Скорпіон

Дорогі прикраси, шикарне вбрання, бокал з вином – це старість Скорпіона. Найбільше всього в житті ви любите себе, все так і буде далі. Пенсія – не виключення. Скорпіони вміють насолоджуватися життям.

Змієносець

Ви мрієте про спокійну старість, але так не буде. Пригоди на байках, палатки в горах, крейзі подорожі. Нова молода дружина або молодий чоловік! Це про вас. Жити так, щоб дихати повними грудями до останньої хвилини – це девіз вашої пенсії.

Стрілець

Дім. Сад. Город. Саме така у вас пенсія, Скорпіони… затишна та дуже тепла. Зі смачними пиріжками та вишневим компотиком. Родичі будуть чекати від вас смаколики та фрукти-овочі з городу.

Козеріг

Щаслива пенсія – подорожі, книжки, робота. Будинок у Франції, бізнес-конференції, цікаві посиденьки з ТОП-бізнесменами світу. Затишні святкові вечері з дітьми та родичами. Ваша пенсія буде неймовірно цікавою.

Водолій

Написати книгу? Це легко для вас, Водолій, на пенсії. Під захід життя ви захочети потрапити в історію. Написання чудової книги – це саме про це. Натхнення на пенсії – це подарунок життя, користуйтесь цим.

Який ти пенсіонер по знаку Зодіаку
Який ти пенсіонер по знаку Зодіаку

Риби

Зробити тату, купити велику собаку, зібрати колекцію пляшок з вином. Саме Риби на пенсії роблять те, що від них ніхто не очікує.  Ви знак зодіаку-загадка. Спокійна молодість, яскрава старість.

Знаки зодіаку на пенсії – це дуже цікаво! Гороскоп завжди цікаво читати, але редакція сайту Добрі новини радить вам жити своє життя так, щоб думати про те, що є сьогодні, а не тим, що буде колись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини