Сонячне затемнення 14 жовтня 2023: астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку потрібно бути обережними

Наближається 14 жовтня, а це означає, що з цього дня почнеться новий коридор затемнень. Деяким знакам Зодіаку потрібно підготуватися до випробувань долі.

Сонячне затемнення – це астрономічне явище, яке виникає, коли Місяць перекриває частину або всю поверхню Сонця, спричиняючи тимчасове затемнення диска Сонця. Сонячне затемнення відбувається тільки під час нового Місяця, коли Місяць знаходиться між Землею і Сонцем. Цього разу сонячне затемнення відбудеться 14 жовтня о 20:59 за київським часом у знаці Терези. Саме з цього дня почнеться магічний коридор затемнень, який готує чимало випробувань для всіх знаків Зодіаку.

Основні етапи сонячного затемнення включають:

  • Часткове затемнення: Місяць починає перекривати диск Сонця, і спостерігачі бачать, як частина Сонця зникає за Місяцем. Це найбільш тривалий етап сонячного затемнення.
  • Максимальне затемнення: Найбільша частина Сонця прихована Місяцем. У цей момент спостерігається максимальне затемнення.
  • Завершення затемнення: Місяць поступово віддаляється від диска Сонця, і затемнення закінчується.
14 жовтня відкриється астрологічний коридор затемнень: які знаки постраждають найбільше
14 жовтня відкриється астрологічний коридор затемнень: які знаки постраждають найбільше

Астрологи кажуть, що Овнам, Ракам, Терезам та Козерогам потрібно бути обережнішими у цей день. Також спеціалісти акцентують свою увагу на Левах, оскільки головна планета цих знаків – Сонце. Людям з цими знаками Зодіаку потрібно зберігати спокій у стресових ситуаціях, не критикувати себе за те, що у вас щось не виходить і критично мислити незалежно від того, якою великою є проблема, яка трапилася у вас.

Не виняток, що підвищиться ризик створення конфліктних ситуацій з вашими партнерами, тому краще знайти компроміс та вгамувати вогонь всередині себе. Якщо цього не зробити, то відбудеться велика сварка, яку потім буде дуже складно вирішити та піти на примирення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини