Астрологи розповіли, які дні народження не можна святкувати: дати, яких слід уникати

Святкування дня народження може приносити багато задоволення, але є деякі дати, які у світі астрології наполегливо рекомендують уникати попри все.

Ледь не кожна людина на Землі з нетерпінням очікує на свій день народження. Для кожного це по-справжньому особливий день, оскільки вся увага присвячена лише імениннику, що не може не тішити. Крім великої кількості уваги до своєї персони всі також отримують подарунки і це один з найкращих моментів дня народження.

Астрологи переконані, що є певні дати, які не варто святкувати. На думку експертів святкування саме цих днів народжень може запустити в житті ряд нещасливих моментів, які будуть переслідувати людину ще дуже довго. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, які саме дати опинилися під забороною.

Які дати не можна святкувати

  • 9 років. Так, вже в такому маленькому віці людину починають переслідувати нещастя. Існує думка про те, що святкування девʼяти років буде не дуже вдалим, оскільки цифру 9 багато хто асоціює з поминками.
  • 13 років. Тут все дуже просто. 13 вважається нещасливим числом, а якщо день народження на 13 років підлітка випадає на пʼятницю – від свята краще точно відмовитися і провести вечір у спокійній домашній обстановці. В народі вважається, що в цей день можуть статися одні з найжахливіших подій в житті не лише іменинника, але й людей довкола.
Астрологи розповіли, які дні дні народження не можна святкувати
Астрологи розповіли, які дні дні народження не можна святкувати
  • 33 роки. Предки з великою обережністю ставляться до числа 33. Саме у 33 роки Ісуса розіпʼяли на хресті, тому астрологи також рекомендують утриматися від святкування іменин такої дати.
  • 53 роки. Після 50 років жінки та чоловіки починають по-справжньому старіти. Не рекомендується святкувати день народження у 53 роки через те, що святкування швидкого старіння можуть прискорити цей процес. В світі магії потрібно бути дуже обережними з такими моментами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини