Що готують зірки: гороскоп на 14 листопада 2023 року від мольфара Макса Гордєєва для всіх знаків зодіаку

Відомий український мольфар та переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що чекатиме всі знаки зодіаку 14 листопада 2023 року.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 листопада від мольфара Макса Гордєєва.

Овен

За словами мольфара, цей день сприятливий для ділового спілкування, досягнення домовленостей, пошуку однодумців. Також він радить звернути увагу на фінансові справи. Можливо у вас є неоплачені рахунки?

Телець

Цього дня тельці будуть сповнені сил та енергії. Але не поспішайте хапатися за все й одразу, розподіліть справи і займіться найважливішими. На дорозі будьте обережні, зірки попереджають про високий ризик ДТП.

Близнюки

Цей день буде для близнюків непростим, що пов’язано з внутрішніми конфліктами. Щоб не провести день у метушні  – розпишіть всі плани на папері та виконуйте по черзі.

Гороскоп на 14 листопада
Гороскоп на 14 листопада

Рак

Не смикайте оточуючих по дрібницях, адже це може обернутися зовсім не тим, на що ви розраховуєте.

Лев

Ретельно обдумуйте кожне слово, яке йтиме з ваших вуст. Адже одна необережна фраза може обернутися гучним скандалом.

Також зірки попереджають про небезпеки за кермом, краще скористайтеся громадським транспортом.

Діва

Цього дня ви не надто будете налаштовані на роботу і всі розмови про справи лише псуватимуть вам настрій. То ж варто спілкуватися з оточуючими лише на абстрактні теми.

Терези

Ви не здатні об’єктивно оцінювати обстановку, і хтось може цим скористатися. Не давайте запудрити вам мізки розповідями про небувалу вигоду, бонуси та інші “плюшки”. Найкраще, що можна зробити в цій ситуації – пообіцяти подумати і зайнятися збором інформації з питання.

Скорпіон

Хтось захоче “посунути” вас, ущемити ваші інтереси, а, може, і приписати ваші досягнення собі. Стійте на своєму, захищайтеся, покажіть силу характеру! Ваше красномовство дозволить вам гідно, але жорстко поставити на місце нахабу.

Стрілець

Енергія б’є ключем, тож не витрачайте її на дрібниці! Заплануйте на цей день найбільш важливі і термінові справи, а ввечері винагородіть себе за працю – проведіть час з друзями, побалуйте себе приємною покупкою.

Козеріг

Якщо чиясь задумка здалася вам, щонайменше, не надто вдалою, не поспішайте згорнути розмову. І вже тим більше не називайте чужі ідеї маячнею! Не полінуйтеся проявити інтерес – можливо, після невеликого мозкового штурму і незначного доопрацювання вона виявиться цілком слушною.

Водолій

Сьогодні не варто покладатися на інтуїцію. Ретельно обдумуйте кожну пропозицію, яка вам надійде цього дня.

Риби

Сьогодні ви надто добродушні і готові любити весь світ, і цим можуть скористатися любителі “виїжджати на чужому горбу”. Не дозволяйте собі стати легкою здобиччю, на будь-які прохання відповідайте обіцянкою подумати. Тільки подумайте про це завтра, коли напад альтруїзму мине і ви зможете тверезо оцінювати обстановку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини