Дізнайся, що готує день: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 28 листопада від мольфара Макса Гордєєва

Відомий український мольфар та переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що чекати у вівторо, 28 листопада, всім знакам зодіаку. Дізнайтеся, що чекає вас цього дня.

Гороскоп на 28 листопада 2023 року для кожного знака зодіаку від відомого мольфара Макса Гордєєва.

Овен

Вам варто особливо дбайливо поставитися до свого здоров’я. Постарайтеся не перевтомлюватися, а за найменшого нездужання звертайтеся по медичну допомогу. Також уникайте місць великого скупчення людей.

Телець

Сни можуть стати пророчими, поставтеся до них уважніше, загляньте в сонник. У справах присутня певна невизначеність, і не зовсім зрозуміло, куди рухатися далі. Зірки радять проявити терпіння й утриматися від активних дій до того моменту, поки не настане ясність. А під час ухвалення рішень у вівторок варто покладатися не тільки на логіку, а й на інтуїцію.

Близнюки

У вівторок зірки попереджають про небезпеку поспішних рішень і необдуманих дій. Великий ризик зробити помилку, наслідки якої принесуть вам багато неприємностей. Думайте, і тільки потім робіть.

 Гороскоп на 28 листопада від мольфара Макса Гордєєва
Гороскоп на 28 листопада від мольфара Макса Гордєєва

Рак

Ви знову не в настрої і краще, як і раніше, уникати спілкування. Але не втрачати ж час даремно – займіться домашніми справами, прибиранням, благоустроєм житла. А якщо в пориві хазяйновитості захочете придбати щось у дім, відкладіть похід у магазин на інший день, сьогодні ви ризикуєте зробити невдалий вибір.

Лев

Ситуація починає вас нервувати, ви злитеся самі на себе. Якщо впоратися з невпевненістю самостійно не вийшло, зверніться до тих, кому довіряєте, проговоріть свої страхи, і вам стане набагато легше.

Діва

Вівторок мало підходить для інтелектуальної праці, але, тим не менш, займатися цим доведеться. Якщо вам здасться, що якесь питання неможливо вирішити, дозвольте собі відволіктися. Займіть руки, відволічіться, рішення оформиться пізніше.

Терези

На противагу понеділку, поспішати в жодному разі не можна. Спонтанні рішення загрожують помилками, які можуть дорого вам обійтися, а біганина стрімголов загрожує травмами. Також варто проявити обережність за кермом.

Скорпіон

Цього дня вам може послужити погану службу ваш довгий язик. Постарайтеся поменше спілкуватися з людьми, інакше або вибовкаєте якусь таємницю, або сильно зачепите когось. Займайтеся своїми справами і ні в що не втручайтеся.

Стрілець

День підходить для вирішення “паперових” питань, підписання договорів, укладення угод. А також турботи вимагає ваш дім – непогано б влаштувати генеральне прибирання, а вечір провести в колі сім’ї.

Козеріг

У вівторок ви схильні робити поспішні висновки на підставі того, що вам “так здається”. Щоб уникнути помилок, спирайтеся тільки на факти. А якщо все ж припустилися помилки, знайдіть у собі сили визнати це, і, якщо потрібно, вибачитися.

Водолій

Сьогодні чудовий день, який варто провести в спілкуванні. Переговори, як ділові, так і особисті, складатимуться успішно, що чимало вас порадує. А також вам повідомлять якісь відомості, які здадуться вам дуже цікавими і корисними.

Риби

Сьогодні ви перебуваєте в стані, зазвичай вам не властивому – ви роздратовані і навіть агресивні. Це не може не позначитися на стосунках з оточуючими, але спроби достукатися до них за допомогою тиску і крику ні до чого доброго не приведуть. Візьміть себе в руки і постарайтеся домовитися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини