Найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку: гороскоп для Потапа і Насті, Винника і Таюне, Кароль і Балана

Зірки українського шоу-бізнесу зустрічаються, виходять заміж та одружуються не звертаючи увагу на сумісність знаків Зодіаку, а дарма. Від цього дуже багато чого залежить.

Потап і Настя

Двоє в парі – Тельці, тому тут досить складно будувати стосунки без конкуренції. Вони двоє дуже вперті особистості, які не з першого разу приймають критику та думку інших людей, обираючи лише власні відчуття та вподобання. В коханні в них завжди присутня певна пристрасть, але все, що сильно палає – дуже швидко вигорає.

Звісно, у шлюбі в них дуже хороша сумісність. Двоє йдуть на контакт, двоє бачать один в одному той самий вогник, що здатний запалювати серця, але великої сімʼї у таких стосунках точно немає. Таким сильним знакам Зодіаку краще знайти когось, хто або сильніших за них, або слабший. Стосунки двох Тельців завжди будуть просочені конкуренцією.

Олег Винник і Таюне

Він – Лев, а вона – Козеріг. Жінки під знаком Козерога дуже вперті і не люблять витрачати багато грошей. Ба більше, вони намагаються не привертати до себе увагу зайвий раз, чого не можна сказати про Левів. Багатство, вишуканість, бути завжди в центрі уваги – це точно про Олена Винника. Чоловік любить сяяти на сцені і змушувати кожного говорити про себе, але коли поряд така скромна та тиха жінка, як Козеріг – його марнославство відходить на другий план.

Найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку
Найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

Саме через це в стосунках пари часто непорозуміння: вона не хоче, щоб він привернув до себе так багато уваги, а він прагне позбутися її скромності і дати їй заявити про себе на цілий світ.

Тіна Кароль і Дан Балан

Найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку
Найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

Як і у випадку з Потапом і Настею – Дан та Тіна володарі одного знаку Зодіаку – Водолій. Ці люди відрізняються від інших своєю наполегливістю та бажанням довести цілому світу, що вони варті того, що у них є. В парі такі знаки Зодіаку не будуть один одного мотивувати, а, швидше, навпаки. Перебування під одним дахом для них – страшний сон. Жінки та чоловіки Водолії дуже різні за своїм темпераментом, тому в таких парах нерідко присутні сварки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини