Чим так важливий Китайський новий рік 2024: астролог Влад Росс розповів, як і коли правильно його зустрічати

Відомий астролог Влад Росс розповів усю правду про святкування Нового року за лунним календарем. Знавець поділився секретами, які допоможуть кожному залучити добробут у своє життя.

Для того, аби залучити у своє життя щастя та добробут під захистом покровителя цього року, потрібно дотримуватися певних особливостей, правил і традицій. Так, наприклад, астролог Влад Росс рекомендує поставити на стіл улюблені страви Дракона та прикрасити оселю в його кольорах-фаворитах. Китайський Новий рік, який розпочнеться 10 лютого, принесе з собою рік під наставництвом Зеленого Дракона. У період святкування настання Нового року за лунним календарем варто не лише подумати про свої мрії, але й створити яскравий та кольоровий образ у своїх думках  та обов’язково згадати про всі бажання.

Чим важливий Китайський Новий рік

2024 рік, за китайськими традиціями, почнеться 10 лютого цього року та триватиме аж до 28 січня наступного року. Аби цей рік, який ми зустріли 1 січня, був успішним, потрібно правильно розпочати його. Це можливо, якщо ви виконаєте кілька простих правил. Володар цього року полюбляє зелені тони – включаючи колір одягу та декору вашого будинку. Так само Дракон полюбляє червоний та золотий відтінки, а тому, обираючи своє вечірнє вбрання для святкування Нового року за лунним календарем, слід надавати перевагу саме таким відтінкам в одязі, уникаючи сріблястих елементів.

Астролог Влад Росс розповів, чим важливий Китайський Новий рік 2024 та як його зустрічати

Астролог Влад Росс розповів, чим важливий Китайський Новий рік 2024 та як його зустрічатиВажливо пам’ятати і про те, що Дракон полюбляє святкові вогні та феєрверки, оскільки це нагадує про фантастичну вогнедишну міфічну тварину. Це не означає, що потрібно пускати салюти, але варто пам’ятати про головні особливості “характеру” міфічного створіння, володаря цього року. Щодо напоїв, зустрічаючи рік Дракона, краще обирати ігристе. Цей напій є синонімом перемоги та святкової атмосфери, а тому саме такий варіант стане найкращим і зможе притягнути щастя та успіх у ваше життя.

Що стосується новорічного святкового столу, то подавати потрібно гострі страви, адже саме вони асоціюються з міфічним створінням, під захистом якого і мине наступний рік. Китайці часто готують м’ясні страви, але головне – вони повинні бути свіжими та найвищої якості.

Астролог Влад Росс розповів, чим важливий Китайський Новий рік 2024 та як його зустрічати

Астролог Влад Росс розповів, чим важливий Китайський Новий рік 2024 та як його зустрічатиДракон обожнює розкіш та вишуканість, тому заощаджувати на новорічному столі не потрібно. Ваш стіл має прогинатися від різноманітних страв, попри всі труднощі та виклики. Якщо ви завжди мріяли побалувати себе та сім’ю вишуканими стравами, зараз – саме той час, коли можна та потрібно втілити цю мрію у реальність. Варто особливу увагу приділити приготуванню яловичини, баранини, та свинини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини