Леви – бізнес-котики, а Скорпіони – самовпевнені: дізнайтеся, який ви кіт з Монобанку за знаком Зодіаку

Монокіт – головне "обличчя" відомого українського банку "Монобанк". Цей котик має безліч різних образів, які чудово описують кожного зі знаків Зодіаку.

Овен

Ви – фартовий Монокіт. Вам постійно щастить у будь-яких справах і ви самі не знаєте, чому. Так чи інакше – фортуна постійно на вашому боці, тому можна сміливо братися за нові справи та втілювати давні ідеї в життя – у вас точно все вийде!

Телець

Ви – працьовитий Монокіт. Вам подобається проводити багато часу на роботі, коли ви знаєте, що отримаєте хорошу винагороду за свої старання. Звісно, вам також потрібен якісний відпочинок, але з таким працівником будь-яка компанія буде розквітати.

Близнюки

Ви – Монокіт-ласун. Щодня ви любите “побалувати” себе улюбленими смаколиками. Ба більше, кожне приготування їжі перетворюється на справжню виставу, а всі ваші рідні в захваті від ваших кулінарних здібностей.

Перевірте, який ви котик з Монобанку
Перевірте, який ви котик з Монобанку

Рак

Ви – позитивний Монокіт. З вами неможливо нудьгувати – у вас постійно хороший настрій, який ви даруєте іншим людям. З вами постійно хочеться сміятися та проводити більше часу за прогулянкою або посиденьками в улюбленому закладі.

Лев

Ви – бізнес-Монокіт. Ви дуже любите заробляти та витрачати свої гроші. Вам дуже подобається відкладати кошти і потім робити великі та дорогі покупки, від яких будуть в захваті не лише ваші рідні та друзі, але навіть ті, хто вас зовсім не знає.

Діва

Ви – Монокіт-шопоголік. Рибкою не годуй – дай витратити на щось кошти. Похід по магазинам – справжня терапія та щоденна рутина, без якої вам складно прожити день. Ви не можете пройти повз чергового “корисного” товару для дому, яким ви більше ніколи не будете користуватися.

Перевірте, який ви котик з Монобанку
Перевірте, який ви котик з Монобанку

Терези

Ви – Монокіт-волонтер. Ви не лише любите займатися благодійністю, але й прививаєте своїм друзям такі ж бажання. На вас завжди можна покластися, навіть у самій складній життєвій ситуації.

Скорпіон

Ви – самовпевнений Монокіт. Ваша самооцінка дозволяє вам вважати себе справжнім аристократом, який повинен знаходитися в культурному та “високому” суспільстві. Якщо вам щось не подобається – ви не будете про це мовчати, а скажете все, як є.

Стрілець

Ви – справжній Монокіт-патріот. Ви дуже віддана людина, яка зробить все на благо не лише своєї країни, але й для її громадян. З такими людьми можна не боятися абсолютно нічого!

Перевірте, який ви котик з Монобанку
Перевірте, який ви котик з Монобанку

Козеріг

Ви – стратегічний Монокіт. Ви любите продумувати мільйони варіантів різних подій, все планувати та доводити до ідеалу. Кожна ваша поїздка повинна бути саме такою, як хочете цього Ви, а іншим потрібно з цим просто змиритися.

Водолій

Ви – щедрий Монокіт. Вам подобається дивувати інших не лише приємними подарунками, але й емоціями, які ви даруєте своїм рідним та близьким. Ваші рідні люди буквально купаються у вашій увазі, якою вони оточені щодня.

Риби

Ви – економний Монокіт. Ви не вважаєте за потрібне витрачати гроші на різні дурниці, у вас в пріоритеті значно серйозніші покупки. За це вас люблять ваші рідні – ви можете раціонально мислити і не піддаватися різним пропозиціям щодо витрати коштів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини