Астролог розповів про карму душі Лева: перш ніж домогтися їхньої прихильності, доведеться пройти перевірку

Леви - харизматичні та досить захоплюючі особистості. Вони не йдуть у когось на поводі. Заводити друзів – інша справа. Та й провести весело час завжди, будь ласка.

Про їхні здібності долати труднощі та досягати задуманого, можна складати цілі легенди. Природжений лідер все життя так і не дізнається, що таке умиротворення та спокій. Їхній страшний сон — лежати, плювати в стелю і нічого не робити. Жах! Справа в тому, що Левами і керує, і розпоряджається їхнє гаряче, добре і безкорисливе серце. Перш ніж домогтися їхньої прихильності, доведеться пройти ряд перевірок. Тільки після них взаємини вже можуть почати якось вишиковуватися.

Якщо Лев побачить хоч натяк на обман чи бажання ним скористатися — розрив стосунків навіть не стане ребром. Брехню і всякого роду зраду Лев вважатиме за злочин проти вселенської справедливості. Деколи Лев може бути мудрим і спокійним. При необхідності, не замислюючись, піде на ризик та авантюру.

Вся справа в тому, що Леви, як і Близнюки, захищені Вищими силами і у них також є своя місія. Але вони не вміють, як ті – бачити темну сутність людини. Левам потрібно на власні очі бачити дії та вчинки людей. Існує три карми, три рівні душі Лева. Вони розподілені за датою народження на 3 декани знака зодіаку:

ЛЕВ, народжений з 23.07 по 2.08

Перший рівень карми. Це Сфінкс – мудрість та раціональність. Лев – вічний лідер. Наставник та проповідник справ та ідей. Іноді трохи тиран і придира. На всіх дивиться трохи підозріло та зверхньо. Можна сміливо сказати, що це герой нашого часу. Але, як би величаво він не виглядав, його серце змушує сильно битися, коли є скривджені та страждають. Він готовий перевернути весь світ, щоб перемогла справедливість.

ЛЕВ, народжений з 3.08 по 12.08

Другий рівень карми. Це Лев – король і король. Це саме його знак зодіаку. Він милосердніший і добродушніший. Лев – захисник усіх, хто пройшов перевірку і заслужили на його прихильності. Він лідер тих, кого любить, хто йому відданий та слухняний. Заради того, кого любить Лев, піде на все. Безстрашності, рішучості та хоробрості йому не позичати.

Астрологи назвали три карми та рівні душі Лева
Астрологи назвали три карми та рівні душі Лева

ЛЕВ, народжений з 13.08 по 23.08

Третій рівень карми. Лев, який може пожертвувати всім тим, що в нього є заради оточуючих його людей. Умовою для цього може бути лише одна. Усі вірять у нього та визнають його особистість. Його не налякають поневіряння та негаразди. Для нього є і буде один ворог — це зрадник. Лев третього декана найбільше схильний до обману. Всякого роду пройдисвіти втираються їм в довіру і заробляють на них великі гроші.

Гордість багато хто плутає з манерою поведінки, яка захищає їхню ауру і душу від посягань зла. Сказати більше — гордість, слабкість Львів. Вони переживають, якщо когось ненароком образили. Залишаючись строгими та недоступними, вони звільняють територію від “поганих” людей. Тим самим їм вдається, по можливості, безоплатно допомагати іншим. Леви не приймають грубість та нетактовність. І якщо хтось лестить їм, вони чудово це бачать.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини