Місячний камінь, аметист чи золото? Астрологи розповіли, які прикраси підходять вам за знаком Зодіаку

Вибір прикрас на основі знаку зодіаку може не тільки підкреслити індивідуальність, але і забезпечити певну енергетичну підтримку, допомагаючи досягти гармонії і балансу в житті.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овни, як правило, енергійні та сміливі. Їм підійдуть прикраси з червоними каменями, такими як рубін або гранат, які підкреслюють їхню пристрасть і рішучість. Метал – золото, яке символізує силу та впевненість.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Тельці люблять розкіш і стабільність. Їм підійдуть прикраси з смарагдом або рожевим кварцом, які відображають їхню природну красу і внутрішню гармонію. Метал – мідь або золото, які символізують теплоту та багатство.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки – це комунікабельні та адаптивні люди. Їм підійдуть прикраси з агатом або цитрином, які допомагають зосередитися та збалансувати енергію. Метал – срібло, яке символізує ясність і гнучкість.

Рак (21 червня – 22 липня)

Раки емоційні і чутливі. Їм підійдуть прикраси з перлинами або місячним каменем, які підтримують їхню емоційну стабільність та інтуїцію. Метал – срібло або платина, які символізують чистоту та захист.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви – харизматичні та впевнені у собі. Їм підійдуть прикраси з діамантами або топазом, які підкреслюють їхню силу і велич. Метал – золото, яке відображає їхню внутрішню енергію та лідерські якості.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діви практичні і уважні до деталей. Їм підійдуть прикраси з сапфіром або нефритом, які сприяють мудрості та спокою. Метал – платина або біле золото, які символізують чистоту та витонченість.

Які прикраси пасують кожному зі знаків Зодіаку
Які прикраси пасують кожному зі знаків Зодіаку

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези цінують гармонію і естетику. Їм підійдуть прикраси з опалом або рожевим кварцом, які підкреслюють їхнє прагнення до балансу та краси. Метал – срібло або платина, які символізують елегантність та рівновагу.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони пристрасні і таємничі. Їм підійдуть прикраси з чорним оніксом або гранатом, які підсилюють їхню внутрішню силу і магнетизм. Метал – сталь або платина, які символізують стійкість та інтенсивність.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці оптимістичні і люблять пригоди. Їм підійдуть прикраси з бірюзою або аметистом, які підкреслюють їхню жадобу до знань та свободи. Метал – золото або мідь, які символізують тепло та відкритість.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги амбіційні і цілеспрямовані. Їм підійдуть прикраси з онікса або граната, які підсилюють їхню рішучість та силу духу. Метал – платина або срібло, які символізують стабільність та довговічність.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії незалежні і новаторські. Їм підійдуть прикраси з аметистом або аквамарином, які підкреслюють їхню креативність та інтуїцію. Метал – титан або срібло, які символізують оригінальність та міцність.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби мрійливі і чутливі. Їм підійдуть прикраси з аквамарином або аметистом, які сприяють духовному зростанню та інтуїції. Метал – платина або срібло, які символізують ніжність та чистоту.

Популярне

Подібні новини