Судний “день трьох вісімок”: 8 серпня 2024 року стане новою точкою відліку для цих 6 знаків Зодіаку

8 серпня цього року буде дуже незвичним днем. Це дата, коли активізується Сатурн, що принесе кармічні уроки для 6 знаків Зодіаку. Кому планета допоможе, а для кого вона повернеться боком?

8 серпня з астрологічної та нумерологічної точки зору є, так званою, датою “Судного дня”. У цей день перетинаються 3 вісімки: власне само число, його місяць та, якщо приплюсувати 2+0+2+4 теж виходить 8. Даною цифрою позначають Сатурн: планету, що відповідає за кармічні уроки та навіть руйнування. Втім, не все так безрадісно, як здається на перший погляд.

Тельці у цей день відчують купу мороки у фінансовій сфері. Можуть іти зриви домовленостей, похибки у проєктах, але врешті-решт прибуток — не за горами. Головне вчасно помітити свої помилки та віднайти спосіб їх вирішення.

Гороскоп Таро на 15 липня 2024 року
Експерти назвали 6 знаків Зодіаку, для яких 8 серпня стане переламним днем

Близнюків у цей день буде штормити, як ніколи. Робочі справи “горітимуть”, а у стосунках не уникнути конфліктів. Будьте обачні у цей день щодо грошей: не витрачайте їх дарма та думайте, з ким ви ділитеся своєю фінансовою енергією.

Леви, яким притаманна сильна енергетика та прагнення до лідерства, зможуть нарешті реалізувати свої амбітні плани. Проте, саме 8 серпня слід бути обачним з оточенням. У цей день з ваших партнерів та друзів спадуть маски і дехто може дуже сильно попсувати вам справи. Втім, ваша сила і внутрішня мудрість допоможуть вирішити всі негаразди.

Скорпіони, відомі своєю інтуїцією та пристрастю, цього дня можуть отримати значний фінансовий приріст завдяки вдалим інвестиціям. В амурній сфері все буде “кульгати”: тут і невдалі побачення, і неприємні зустрічі, і навіть конфлікти у родині. Будьте мудрі та прислуховуйтесь до свого серця.

Гороскоп Таро на 12 липня 2024 року
Експерти назвали 6 знаків Зодіаку, для яких 8 серпня стане переламним днем

Стрільці, яким притаманна оптимістичність та прагнення до нових горизонтів, можуть знайти нові фінансові джерела, можливо, завдяки подорожам або новим знайомствам. Проте, придивіться до нових бізнес-партнерів, адже у цей день з великою вірогідністю ви можете зустріти людину, яка зруйнує вам всю кар’єру.

Козероги, які завжди вперто йдуть до своєї мети, зможуть цього дня побачити хто є хто у вашому оточенні. Зірки підказують, що у цю дату ваш найбільший заздрісник може проявити себе з найбільш негативного боку. Також пильнуйте фінанси, бо відпустивши все на самоплин, ви ризикуєте втратити чималі кошти.

Популярне

Подібні новини