Таємнича мова ланцюжків: про що може розповісти ваша прикраса і чому варто прислухатися до її “шепоту”

У сьогоднішній статті ми розповімо про відомі повір'я та забобони, які стосуються такої популярної жіночої прикраси як ланцюжок. А вірити в них чи ні - вирішувати вам!

Якщо новий ланцюжок подарував люблячий вас чоловік чи жінка, то такий подарунок можна носити без побоювань. Однак, якщо ланцюжок дістався у спадок і ви не знаєте його попередню історію, то носити його не слід. В іншому випадку весь накопичений на ньому негатив і хвороби можуть передатися вам у спадок.

Якщо ланцюжок подарувала малознайома людина або той, у чиїх добрих намірах ви сумніваєтеся, краще його не носити. Навіть якщо ланцюжок має хрестик, він може нести в собі порчу або впливати на ваше життя таким чином, що ви підкорятиметесь волі, закладеній в ньому.

Порваний ланцюжок є знаком долі. Він рветься тоді, коли вже не може виконувати свою функцію. Для заміжніх жінок це може бути попередженням про насування проблем у стосунках із чоловіком. Для незаміжніх – сигналом про наявність негативного втручання в їхнє особисте життя.

Народні прикмети про ланцюжки, про які знають одиниці
Народні прикмети про ланцюжки, про які знають одиниці

Якщо ланцюжок тьмяніє або навіть чорніє, це може свідчити про проблеми зі здоров’ям власника або про пристріт чи псування. Якщо ланцюжок губиться, це знак, що господар збився зі своєї життєвої програми та діє неправильно. У такому випадку потрібно зробити паузу, проаналізувати свої дії та вчинки, інакше удача може відвернутися.

Вузлики, що утворилися на ланцюжку, попереджають про негативний вплив на власника та пов’язані з цим неприємності. Знайдений ланцюжок підіймати не можна, якою б привабливою вона не здавалася.

Ми зібрали тлумачення найбільш поширених прикмет, пов’язаних із ланцюжками. Вірити в них чи ні — це індивідуальна справа кожного, але, як кажуть, те, у що віриш, обов’язково збувається. Тому нехай у вас все буде добре, і жодні погані провісники не торкнуться вашого життя.

Популярне

Подібні новини