День Марина-Пімена: що потрібно зробити 20 серпня, щоб позбутися боргів на весь рік – мудрість від бабусь

20 серпня церква шанує одразу двох святих - преподобного Пімена і мученика Марина. Є певні прикмети та заборони, яких за віруванням наших пращурів, слід дотримуватись.  Розповідаємо всі подробиці

Наші предки особливо шанували лелек. Взагалі, лелеки займали особливе місце в слов’янських віруваннях: їх вважали божественними та щасливими птахами. Спостерігати за поведінкою лелек було звичною практикою. В цей день побачити лелеку вважалося доброю прикметою, яка обіцяла щастя та благополуччя.

Це означало отримати благословення на гарний врожай та успіх у всіх справах. Люди вірили, що лелеки приносять удачу та захист від негараздів.

20 серпня не варто виходити з дому вночі. В народі вірили, що це може призвести до серйозної хвороби. Також в цей день заборонено кричати на лелек та ставитися до них нешанобливо.

Наші предки вірили, що така поведінка обов’язково принесе біду. Також не можна приймати необдумані рішення, адже кажуть, що це призведе до негативних наслідків.

А ще в день Марина-Пімена жінкам заборонялося виходити в поле. Замість цього вони пекли пироги з малиною, які потім віддавали нужденним. Вважалося. що таким чином можна на рік уникнути фінансових проблем та боргів.

Астрологи розповіли, що треба робити в День Марина-Пімена
Астрологи розповіли, що треба робити в День Марина-Пімена

В той же час 20 серпня – чудовий день для продовження проєктів, розпочатих раніше, незалежно від їхньої сфери. Особливо успішною буде інтелектуальна праця, навіть для тих, чия робота зазвичай не пов’язана з розумовою діяльністю. Гроші в цей день можна заробити завдяки своїм розумовим здібностям, тому варто їх використовувати. Успіх також чекає на тих, хто навчається або навчає інших.

Побутові та господарські справи, які можуть стати актуальними, не варто відкладати на потім. Час навести порядок у домі, адже в хаосі працювати важко. Шукаючи відповіді на важливі питання, не варто звертатися до інтернету — там можна знайти лише шаблонні рішення. Унікальний підхід можна знайти, лише використовуючи власний розум.

Не варто втручатися в особисте життя інших, навіть якщо вас про це просять. Пам’ятайте, що кожен повинен вирішувати свої проблеми самостійно, і вам не потрібно брати на себе зайву відповідальність.

Ваша активна та енергійна натура не любить рутинних і монотонних завдань, але в день Маина-Пімена їх не уникнути. Їх потрібно завершити, щоб відкрити шлях для нових починань. День сприятливий для того, щоб остаточно вирішити питання у стосунках з людиною, з якою ви давно на межі розриву – або остаточно помиритися або піти вже різними життєвими шляхами.

Популярне

Подібні новини