Швидко та надійно: Котик показав, як потрібно “упаковувати” хвостатих друзів в коробку (Відео)

Іноді домашні улюбленці роблять настільки кумедні речі, що неможливо не записати це на камеру й не поділитись у Мережі. Показуємо, як кіт спробував упакувати в коробку свого друга.

Домашні улюбленці здатні підійняти нам настрій навіть у найважчі моменти нашого життя. Вони бавляться, бешкетують, іноді коять безлад, але від цього ми їх любимо тільки більше. Найбільшими домашніми бешкетниками вважають котів. Ці улюбленці здатні наробити безладу. Втім, іноді вони вирішують вчинити навпаки – навести лад у своєму домі. Так сталось із героєм кумедного відео з просторів Інтернету.

Кіт упакував у коробку свого друга

Господарі двох котів засняли на відео, як один із їхніх улюбленців намагається упакувати свого друга в картонну коробку. Біло-рудому бешкетнику, ймовірно, набридло, що його пухнастий друг без дозволу займає його місце для сну. До слова, намагаючись закрити кришку картонної коробки кіт навіть поправляв лапами вуха свого товариша – він спробував засунути їх всередину, аби тваринка помістилась, а кришка змогла закритись.

У мережі показали відео, як домашній кіт спробував закрити в коробці іншого кота
У мережі показали відео, як домашній кіт спробував закрити в коробці іншого кота

Неможливо не відзначити той факт, що другий кіт, якого так старанно намагались запакувати в коробку, сидів і навіть не намагався чинити опір своєму другові. Так, домашній улюбленець змирився з тим, що його пухнастий товариш не може жити без пригод, і дозволив йому поекспериментувати з коробкою, в якій відпочивав.

Кіт насмішив спробами закрити іншого кота у звичайній картонній коробці
Кіт насмішив спробами закрити іншого кота у звичайній картонній коробці

Користувачі мережі отримали задоволення від опублікованого відео, а у коментарях пожаліли кота, який опинився у картонній коробці. Відео і дійсно вийшло доволі кумедним і набрало немало вподобань. Двоє котів із невідомого куточку світу зуміли викликати усмішку на вустах чималої кількості людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини