Витратила всю піну для гоління чоловіка: він уже “став лаятись”. 9 диво-способів застосування у господарстві

Здавалося б, друзі, що особливого – піна для гоління. Ну, подарунок для коханого чоловіка. Але, як свідчить практика, піну для гоління можуть успішно застосовувати і жінки у побуті.

Мало хто з господинь знає, що чоловіча піна для гоління має багато корисних переваг. Сьогодні нам хочеться розповісти вам, чим хороша чоловіча піна для гоління, і як її правильно та з користю можна застосувати її на практиці.

Спосіб 1. Миємо піною руки

Часом дуже часто буває, що після всілякого ремонту, фарбування, будівельних та інших робіт руки мають досить сильне забруднення. На них може залишитися клей, фарба та інші плями, що досить складно відмити за допомогою звичайного мила. У цьому нам і допоможе звичайнісінька піна для гоління. Піна чудово відмиває всі “складні” плями, і руки знову сяють чистотою. Спробуйте, результат вас приємно здивує!

Спосіб №2. “Заспокоюємо” шкіру

Якщо вас вкусили комахи, то немає нічого кращого, як використовувати піну для гоління. Пам’ятайте, друзі, вона для цього призначена. Якщо також трапиться сонячний опік чи переохолодження – сміливо використовуйте цей засіб. Шкіра пом’якшиться та зволожиться.

Спосіб №3. За допомогою піни боремося зі скрипучими дверима

Піна для гоління може бути відмінною альтернативою мастильним матеріалам. Наприклад, якщо ваші двері починають голосно скрипіти – нічого страшного! Просто змастіть дверні петлі піною, і скрип відразу припиниться. Головне – насухо витерти піну, якщо ви видавили неабияку кількість. Простий та дієвий спосіб.

Спосіб №4. Створюємо якісний манікюр

Якщо ви самі собі робите манікюр, то трапляються випадки попадання лаку для нігтів на шкірний покрив. Піна для гоління дуже делікатно та якісно очищає шкіру рук, при цьому вона абсолютно нешкідлива для самого лаку. Просто обробіть піною забруднені ділянки і змийте її водою.

Спосіб №5. Чистимо піною прикраси

Ваші прикраси вимагають дуже дбайливого догляду. Для цього піна підходить просто ідеально. Просто нанесіть невелику кількість піни на прикрасу, потім просто протріть сухою серветкою. Цей метод хороший і для виробів, що мають каміння.

Лайфхаки від експертів: як використовувати пінку для гоління
Лайфхаки від експертів: як використовувати пінку для гоління

Спосіб № 6. Упорядковуємо автомобільні сидіння

Цей спосіб дозволить нам заощадити на хімчистці. Просто наносимо трохи піни на автомобільне крісло, розподіляємо її щіткою, потім просто змиваємо за допомогою вологої губки. Далі просто чекаємо висихання крісла.

Спосіб №7. Чистимо одяг від плям

Якщо на вашому одягу несподівано з’явилася жирна пляма, то немає нічого кращого, як позбутися його за допомогою піни для гоління. Потрібно обробити пляму з обох сторін. Далі просто зчищаємо піну. Від плями не залишається й сліду.

Спосіб №8. Чистимо плиту на кухні

Піна для гоління чудово справляється із чищенням плити на кухні. Просто трохи наносимо піни на поверхню, трохи чекаємо і очищаємо за допомогою губки. Дуже просто та швидко!

Спосіб №9. Чистимо вироби з нержавіючої сталі

Піна чудово очищає вироби з нержавіючої сталі: чайники, сковороди та каструлі. Наносимо піну на поверхню і протираємо губкою. Посуд знову сяє чистотою!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини