Багаторічний бруд і пил на шпалерах розтане на очах: навіть повітря в будинку стало свіжішим. Дієвий лайфхак

Цей метод хороший і під час очищення простих фарбованих стін у квартирі чи будинку. До речі, як дуже великий бонус, цей чудовий засіб утворює спеціальний захисний шар на шпалерах, на кшталт плівки.

То що нам знадобиться, запитаєте ви? Все геніальне просто! Нам на допомогу прийдуть звичайнісінька вода і кондиціонер, що ми застосовуємо під час прання білизни. Отже, про пропорції. Нам потрібно дотримати її у співвідношенні 1/3. Тобто одна частина кондиціонера та 3 частини води. Нам знадобиться зовсім небагато цього засобу, адже незважаючи на свою простоту та легкість, він дуже добре себе показав у процесі.

Кондиціонер робить ганчірочку дуже жорсткою. Вологу вона вбиратиме не найкращим чином. Для роботи з цим засобом є сенс завести спеціальну серветку, найкраще використовувати їх із бамбукових волокон або неткані серветки. Ну або як варіант, м’який шматочок фланелі теж дуже підійде. Як працювати з цим чудовим засобом? Все дуже просто! Нам необхідно нанести засіб на стіну, почекати кілька хвилин, і далі ретельно змити все це теплою водою.

Порада експертів: як ефективно відмити шпалери від бруду
Порада експертів: як ефективно відмити шпалери від бруду

Цей засіб однаково добре як для пластикових поверхонь, так і шпалер, незалежно, де вони знаходяться. Ви побачите, як вони стають кришталево чистими прямо на очах! Далі просто дотримуйтесь ряду нехитрих правил, вони дуже прості, і невибагливі:

  • Обов’язково витирайте всі поверхні. Чим краще ви витрете, тим кращий буде ефект чистоти.
  • Часто міняйте воду, якщо ви бачите, що вона стала брудною. Чим чистіша вода, тим краще буде результат, і не залишиться ні натяку на всі брудні плями.

До речі, після такого прибирання повітря у квартирі стає дуже чистим, і набуває просто альпійської свіжості. Вдихайте на повні груди справжню чистоту, і насолоджуйтесь затишком і чудовим результатом вашого прибирання! Дійсно, чудовий засіб, що дуже заощаджує сили, енергію, кошти та час! Ми впевнені, спробувавши один раз, ви використовуватимете його досить часто, адже це насправді чудово працює. Що може бути краще за чудову простоту, економію коштів!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини