Сусідка розповіла, навіщо кидає старі капронові колготки у пральну машину: ну дуже оригінальні лайфхаки

Найкращий спосіб використання капронових колготок – зберігати у них цибулю. Зробиш у ній дірочку і витягуєш по цибулині у потрібний момент. Це далеко не єдиний варіант другого життя для колготок.

Замість щітки для полірування черевиків можна взяти пару старих колготок. Спочатку на черевики наносимо крем чи віск. А потім швидкими рухами з боку на бік поліруємо черевики. Пам’ятайте, як у фільмах хлопчаки-чистильники взуття. Черевики блищать, як новенькі. І це далеко не всі варіанти використання капронових колготок.

Губка для миття ванни

У ванній кімнаті періодично накопичуються обмилки. Від господарського мила, туалетного. Ніколи не викидайте. Беремо старі капронові колготки. Відрізаємо частину п’яти. Повинен вийти такий собі мішечок довжиною 10-15 см. У цей мішечок складаємо обмилки та зав’язуємо вузлик. Виходить дуже зручна мочалка для миття ванни, раковини. Не треба нічого мити, тут тобі і губка, і щіточка в одному флаконі.

Шнурки та мотузочки

З капронових колготок виходять чудові зав’язки. І не рвуться, не гниють, не сиплються, як тканинні.

З ароматних трав можна зробити усілякі ароматні штучки. Капронові панчохи нарізаємо на шматочки завдовжки 15 см, з одного боку підв’язуємо. Усередину кладемо подрібнені трави. З іншого боку також підв’язуємо бантиком. Виходять цілком симпатичні мішечки, які розкладаємо у шафі. Пахнуть вони шалено.

Ганчірка антипил

Як показала практика, з капронових колготок виходить чудова ганчірка для витирання пилу. Згортаємо капронові колготки в кілька разів, формуємо з них зручну під руку ганчірку. Сильно мочити водою таку ганчірку не потрібно. Витираємо поверхню як завжди. Спробуйте натирти такою ганчіркою дзеркала, дивовижний ефект. Жодних тобі розводів і ворсинок.

А ще така ганчірка відмінно підходить для миття посуду. Згортаєте її в зручну під потрібний розмір ганчірочку і миєте посуд. Така губка швидко сохне, не накопичуючи бактерії. За бажання її можна швидко замінити на нову без фінансових втрат. Килимки з капронових колготок практично вічні.

Мішок для пральної машини

Щоразу під час прання губляться шкарпетки. Начебто кладеш у барабан обидва носки – дістаєш один. Незрозуміло, куди зникає другий. Беремо капронову панчоху, можна відрізати від колготок. Складаємо в нього шкарпетки. Не грудкою, звичайно, а по довжині. У такому вигляді кладемо шкарпетки в пральну машину. Шкарпетки, складені в колготки, перуться набагато краще і не губляться серед інших речей.

Наповнювач для іграшок. Зі стареньких шкарпеток можна шити ляльки. Замість наповнювача беремо старі капронові колготки.

Експерти назвали перевірені лайфхаки з капроновими колготами
Експерти назвали перевірені лайфхаки з капроновими колготами

Резинки для волосся

Скільки цих резинок не купуй, але вони завжди примудряються губитися. Вихід із такої ситуації – старі колготки. Розрізаємо старі колготки на колечка, з яких і робимо резинки Прості методи, які рятують у різних життєвих ситуаціях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини