Викладаю шкірку на деко і включаю духовку: через 30 хвилин все сяє чистотою, як у перший день покупки

Яблука люблять усі без винятку! Фрукт насичує організм корисними мікроелементами, допомагає при втомі, покращує апетит. Воно багата на клітковину, яка сприяє здоровому травленню.

Шкірка яблук містить високий рівень антиоксидантів, зокрема кверцетин, катехіни та флоридзин. У шкірці яблук містяться вітаміни А та С, які зміцнюють імунну систему. Важливо пам’ятати, що шкірка яблук може містити залишки пестицидів, тому варто ретельно мити яблука перед вживанням. На думку фахівців, за день можна з’їдати до 3 яблук. А ще це безвідходний продукт! У сьогоднішній публікації ми розповімо, як вчинити з яблучною шкіркою, якщо деко покрилося товстим шаром нагару.

Яблучні очищення чистять швидко

Не всі господині знають, що шкірка яблук відмінно підходять для чищення дека. Справа в тому, що в ній знаходяться фруктові кислоти, що мають бактерицидні, протигрибкові та відбілюючі властивості. Варто підкреслити, що кислота здатна впоратися не лише з легкими забрудненнями, а й дозволяє видалити застарілий жир, нагар.

Експерти назвали народний засіб для очищення посуду
Експерти назвали народний засіб для очищення посуду

Як почистити деко таким способом покроково:

  • Для початку візьміть кілька яблук та очистіть їх.
  • Яблучну шкірку викладіть на лист і поставте в розігріту духовку.
  • Через пів години потрібно вимкнути газ і дістати лист з духовки. Зачекайте, доки поверхня охолоне, протріть її вологою тканиною. Готово!

Яблучна шкірка застосовується в побуті для вирішення різних проблем. З її допомогою можна видалити непривабливі плями з пригорілого посуду. Фруктові кислоти ефективно розчиняють вапняний наліт на змішувачі, раковині, запобігають розвитку плісняви ​​на плитці у ванній.

Для цього слід покласти шкірки в каструлю і проварити протягом 30 хвилин. Відвар повинен охолонути, потім переливаємо рідину в пляшку з пульверизатором. Це полегшить очищення брудного посуду чи раковини. Достатньо просто розпорошити яблучний відвар на забруднену поверхню, почекати 2 хвилини, а потім добре протерти поролоновою губкою. Весь посуд сяє чистотою!

Популярне

Подібні новини