Регулярно раз на місяць насипаю харчову соду на матрац і насолоджуюся спокійним сном: дивовижна хитрість

Сода (натрій гідрокарбонат) є надзвичайно універсальним засобом у побуті. Сода ефективно очищає кухонні поверхні, раковини та плити. Достатньо змішати соду з водою до стану пасти та натерти поверхню.

Вона допомагає позбутися плям від кави, чаю та інших напоїв на кухонних столах та в чашках. Паста з соди та води може допомогти видалити пригорілі залишки їжі. До постільної білизни і матраців ми ставимо найвищі вимоги. Тут не варто заощаджувати. На чистому матраці спати одна насолода. Ось ми плавно і підійшли до чищення матраца содою. Це дуже бюджетний, але дуже ефективний засіб. Скільки коштує сода? 20-30 гривень? Так ось, за ці гроші ви й мікробів уб’єте, усунете всі запахи, та ще й чистку проведете. Три в одному, як кажуть.

Для чого регулярно потрібно сипати соду на матрац?

Насамперед це чудовий засіб для дезінфекції виробу. Воно усуває пил, бруд, запах поту. Рецепт дуже простий та безпечний для здоров’я.

Нам потрібно:

Пачка легендарної харчової соди. Думаємо, вона всім знайома за своєю яскравою упаковкою. Якщо ви хочете розсипати рівним шаром, застосовуйте ситечко. Нехай буде пилосос під рукою.

Експерт розповів, як очистити матрац за допомогою соди
Експерт розповів, як очистити матрац за допомогою соди

Як це працює? Все дуже просто

Засипаємо рівним шаром соду на матрац. Обов’язково, що він був сухий. Там, де є більше забруднення, рекомендуємо насипати побільше.

Далі потрібно залишити у такому вигляді матрац на кілька годин, в ідеалі до вечора. Як тільки вийде час, пилососом збираємо всю соду з матраца.

Що дає нам цей метод? Переваг багато. Ми витрачаємо дуже мало, при цьому отримуючи неймовірний ефект. Абсолютно немає неприємних запахів, сода гіпоалергенна.

Дуже простий, якщо не сказати, примітивний спосіб. Сода видаляє не лише зайвий бруд, а й вологу з матраца. Як же приємно засинати, знаючи, що ви лежите на ідеально чистому матраці! Це просто свято якесь! Він стає чистішим, білішим, втім, неймовірний ефект дає нам проста сода.

Сода нейтралізує запахи, тому її можна використовувати як природний дезодорант. Додавання соди до зубної пасти може допомогти відбілити зуби. Змішана з водою сода створює м’який скраб для очищення шкіри.

Популярне

Подібні новини