Нове взуття більше не натирає мені ноги, та й зовсім забула про мозолі: ділюсь найдієвішими лайфхаками

Як тільки ми купуємо нове взуття, на ногах миттєво натираються мозолі. Не зрозуміло, чи шкіра занадто ніжна, чи містика якась. Навіть наші надійні, перевірені туфлі часом підносять нам сюрпризи.

Способи, як уберегти свої ніжки від мозолів та забути, що таке натертості

Один із найкращих помічників у цій справі – оцет. Цей засіб робить шкіру взуття м’якшою. Як це працює? Немає нічого простішого! Беремо спонжик, змочуємо його оцтом. Далі просто обробляєте проблемне місце вашого взуття. Те, що натирає, очевидно. З натуральною шкірою цей трюк працює чудово. Але якщо у вас взуття з дермантину – краще відмовтеся від оцту. Є ризик того, що він розповзеться.

Спеціальні олівці, як чудовий засіб. Зараз у продажу величезна кількість спеціальних олівців для взуття, що мають імпортну назву “Стік”. Засіб насправді відмінний, є сенс його використати. Якщо ви не знайшли такий стік у магазині, немає причин сумувати. Є чудова альтернатива, простий сухий антиперспірант.

Як це працює? Легко! Обробляєте олівцем ті проблемні місця, де виникають ваші натертості. Такими олівцями можна обробляти будь-що. Точніше те, що турбує. Добре допомагає і на п’ятах, взагалі скрізь, де виникають підступні натертості. Як варіант можна обробити і внутрішню частину взуття. Це на той випадок, якщо взуття нещадно тре ноги.

Найпростіша банальна гігієнічна помада. Працює вона за тим самим методом. Невеликий обмилок, як чудовий засіб. Самий непоказний обмилочок здатний дати ефект. Не поспішайте відправляти їх у відро для сміття! Все те саме, що і з стіком. Просто щедро натріть те місце, що створює тертя.

Порада експертів: що потрібно робити, щоб нове взуття не натирало ноги
Порада експертів: що потрібно робити, щоб нове взуття не натирало ноги

Мило виконає роль підсилювача тертя. Після такої обробки взуття перестане давати неприємні сюрпризи у вигляді мозолів. Про натертості ви забудете повністю. Така обробка потрібна перед кожним вашим виходом із дому. Це зробити нескладно, а ефект буде приголомшливим. А може справа в тому, що ноги рясно пітніють? Тоді нам допоможуть сода чи трохи тальку.

Відомо, що ноги сильно натираються через рясну пітливість. Тоді нам потрібно просто викорінити проблему. Содою обробляємо ніжки, і внутрішню поверхню вашого взуття. Кількість беріть невелику, без фанатизму. Якщо не хочете соду, спробуйте взяти тальк для цього. Ефект буде таким же.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини