Ці жінки приречені на самотність: 4 жіночих імені, яким світять тільки короткочасні романи

Жінки мають могутню привабливість, яка вабить чоловіків усе їхнє життя. Проте, не всім жінкам вдається зберегти свій роман та побудувати серйозні стосунки. Це може бути і через ваше ім'я.

Ваше ім’я може впливати на ваше життя. Ідеться не тільки про особисті характеристики, які дарує вам те, як назвали вас батьки. Якщо вас чи когось з ваших подруг назвали одним із цих чотирьох імен, що нижче, то маємо вас застережити. Якщо на любовному фронті у вас не дуже виходить, а всі стосунки, які ви маєте чи мали, не переходять на наступний серйозніший рівень, то проблема може бути закладеною у вашому імені.

Те, як вас назвали, відіграє значну роль, адже ваше ім’я несе потужну енергетику, яка може позначатися не лише на вашому характері чи його якостях, а й на ваших стосунках з іншими людьми. Зокрема, це стосується взаємин з коханою людиною.

Жіночі імена, які несуть своїй власниці самотність:

На вашу самотність може впливати ваше ім'я
На вашу самотність може впливати ваше ім’я

Олександра

Жінка, яка має чоловіче ім’я, отримує при народженні й чоловічу енергетику. Відповідно до цього їй передаються яскраво виражені чоловічі якості характеру. Така як потужний та доволі впертий характер. Виразно помітні лідерські якості, закладені цим іменем ще при народженні, не дуже до вподоби представникам чоловічої статі.

Зазвичай з Олександри вийде успішна жінка, яка досягла значного успіху у своїй кар’єрі, яку вирішила не змішувати з коханням.

Ірина

Жінки, яких так назвали при народженні, переважно самостійні та звикли у складних ситуаціях розраховувати лише на себе. У стосунках з близькими людьми Ірини зазвичай звикли несвідомо психологічно тиснути на партнера. Таке відштовхує чоловіків.

Людмила

Жінка з таким іменем зазвичай має яскраве та насичене життя. Романтичні стосунки в неї є, проте вони часто дуже закручені й не завершуються шлюбом. Познайомитись з коханим для Людмили не проблема, а от побудувати з ним серйозні стосунки – уже важко.

У повсякденності Людмила часто стикається з проблемами.

Надія

Жінці, яку назвали Надією, батьки подарували можливість стати доволі феєричною особою. Проте, через це в її житті постійно виникає хаос та невизначеність, що не дає змоги створити сім’ю.

Жінки з цим іменем люблять контролювати інші стосунки свого партнера. Особливо якщо по ту сторону саме жінка. Звісно, наслідком цього стають скандали та сварки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини